Ogłoszenie

#46 2014-06-07 15:53:40

Sith

http://i.imgur.com/Psxj5zD.png

50163391
Punktów :   10 

Re: Elimination Chamber match for the World Heavyweight Championship

Nagle rozpoczęła się gra świateł oznaczająca również grę z mym umysłem. Któż to będzie? Kto ma zamiar wejść na mą ścieżkę czyszczenia tego pojedynku z łajdactwa? Nagle wszystko stało się jasne. Dźwięk syreny przeciął arenę. Bezdźwięczny grom uderzył mą świadomość, gdy ujrzałem mistrza świata wagi ciężkiej wydostającego się ze swej komory. Wchodząc do obrębu kwadratowego pierścienia naruszył istotę tego miejsca jaką udało mi się tenże ring piastować. Do tej pory był miejscem nieskalanym w którym czułem się jak w domu - spokojnie, bezpiecznie i pewnie. Wraz z przybyciem czempiona straciłem swe wewnętrzne katharsis dające mi siłę do kontynuowania ofensywy. Ten, niczym mroczny, szkocki lord spowodował moment zwątpienia w mym rozumowaniu. Nagle ruszył w moim kierunku. Każdy jego ruch był zwiewny, dostojny a zarazem cwaniacki i szelmowski. Wyciągnął prawą rękę chcąc powalić me mikre przy jego rozmiarach ciałko na matę. Co prawda zwątpiłem w swe szanse, nie oznacza to jednak iż zapomniałem o naturalnych instynktach obronnych jakie od lat staram się stosować. Gdy Drew znalazł się tuż przede mną na odległość dwóch metrów zszedłem w dół pod jego ręką. To był jedynie początek mojego nie lada odważnego fortelu. McIntyre odbił się od lin sądząc najprawdopodobniej iż będę mu wtórował. Czekałem jednak w samym środku pola bitwy. Wybiłem się w powietrze i niczym armia zatrzymująca pierwszą falę uderzeniową wroga powaliłem przy pomocy nóg oponenta performując Dropkick w okolice klatki piersiowej. Padłem na kolana chcąc powstać, nie dając zaskoczyć się innym uczestnikom tego pojedynku. Publiczność widząc zaistniałą sytuację nie pierwszy raz dzisiejszego wieczoru wstała z miejsc. W powietrze ruszyły plakaty traktujące o mej osobie. Niczym chorągwie, dumne sztandary łączenia się ze mną w dążeniu do zdobycia tego wymarzonego trofeum. Zrozumiałem wtedy, że nie jestem dziś sam. Jest Nas cała armia - ludzi reprezentujących mnie, mój kraj oraz moją rodzinę. Odszedłem od zbierającego się do powstania przeciwnika. Szybko przygotowując się do kolejnego ukąszenia. McIntyre odwrócił się w moją stronę nie będąc do końca gotowym na odparcie mej szarży. Ruszyłem żwawym biegiem w jego stronę kryjąc pod maską delikatny, tajemniczy uśmiech. Wspiąłem się na wieżę jaką był mój rywal aby już za chwilę ją obalić. Przekręciłem się jak zwykle w niezmiernie eleganckim stylu by powalić mistrza ukazując oczom wszystkich Hurricanrane.

http://fc02.deviantart.net/fs70/f/2012/127/e/4/dolph_ziggler___show_off_by_jamiroknight-d4ysx3m.png
Dolph Ziggler

"Stealing the show, and your girlfriend!"

<*><*><*><*><*><*><*><*><*><*><*><*><*><*><*><*><*><*><*><*><*><*>
Achievements
*1x World Heavyweight Champion - as Rey Mysterio*
http://static4.wikia.nocookie.net/__cb20110410231033/wweallstars/images/a/a3/World_Heavyweight_Championship_icon.png
"Jutro krzyczy do nas siema, dzisiaj wali nas po mordzie
wczoraj to historia tak jak za szerokie spodnie
teraz jedno co się liczy, to żyć z samym sobą w zgodzie
i by dalsze życiorysy już pisały się spokojnie"

http://www.picshot.pl/pfiles/342996/ajref.png

#47 2014-06-07 19:06:09

Shadow

3844298
Call me!
Punktów :   

Silverback oparł się o liny, szczerze zaskoczony nagłym atakiem małego człowieczka i prawdopodobnie ten jakże typowy dla mięśniaka brak ogarnięcia spowodowałby jego rychłą zgubę, ALE... W myśl powiedzenia "głupi ma zawsze szczęście" w momencie w którym Rey miałby przystąpić do natarcia, zaczęło się odliczanie, zgasło światło i cała trójka pozostałych w ringu zawodników postanowiła zaczekać, spoglądając to na Drew, to na Miza. Mimo swojej postury, zmęczony Ryback był nieco mniej groźnym zawodnikiem niż świeży zapaśnik, który już za chwilę pokaże się w ringu. I faktycznie - zawodnik, którego wskazało światło okazał się naprawdę wyjątkowo groźny. Do ringu wkroczył bowiem sam mistrz wagi ciężkiej, Drew McIntyre.

Wskoczył on żwawo do ringu, przejechał wzrokiem po wszystkich zawodnikach po czym zaczął zbliżać się powoli do Rybacka. Łysol już zaczął zaciskać pięści gdy nagle Szkot zmienił kierunek i rzucił się pędem na nic nie podejrzewającego Mysteria. Ex-Skip jednakże nie zaznał spokoju. W tym samym momencie w którym Brytyjczyk pobiegł w stronę wrestlera z San Diego, Na Big Hungry'ego ruszył żądny zemsty Morrison. JoMo puścił się biegiem w stronę lin, na których opierał się duży zawodnik, chcąc tym samym potężnym Clotheslinem wyrzucić go poza ring, gdzie czekały już stalowe pręty. Jednakże o ile inteligencja czy kreatywność potężnego Rybacka pozostawiały wiele do życzenia, o tyle jego refleks stał na zaskakująco dobrym, jak na takiego olbrzyma, poziomie. Schylił się on w ostatniej chwili, przerzucając szarżującego JoMo nad trzecią liną! Impet był tak duży że zaskoczony Szaman Seksu najpierw odbił się od łańcuchów, a następnie upadł na stalowe pręty!

Upewniwszy się, że chudzielec nie ma najmniejszej ochoty na podniesienie się, Silverbak ruszył wyrównać swoje porachunki z High-fly'erem. Chwycił znęcającego się nad nim Szkota za bary, odrzucił go do tyłu krzycząc "Z drogi!" po czym schylił się nad leżącym małym człowieczkiem i raz po raz zaczął wymierzać silne punche prosto w niewielkich rozmiarów czaszkę. Po piątym, czy szóstym uderzeniu chwycił bezsilnego Reya i wykonał szybki Belly to Back Suplex. Napędzany agresją Silverback podniósł się szybko, momentalnie doskoczył do leżącego na deskach Mysteria, dołożył parę stompów i wykonał Spinebustera który wyglądał naprawdę groźne. Big Hungry lubił się znęcać nad swoimi ofiarami ale kiedy był wkurzony przechodził od razu do konkretów!

http://orig02.deviantart.net/538c/f/2012/045/c/f/john_cena_signature_by_painsindicate-d4prqu7.png

John Cena

» Record:
0/0/0

#48 2014-06-07 20:27:28

Spajk

http://i.imgur.com/392guXJ.png

33947490
Punktów :   46 

Taki układ jaki wybraliście pozwolił mi na zaliczenie dwóch postów. Zacznijmy od pary która biła się w swoich KŁ bezpośrednio. Mysterio vs. McIntyre. Sith napisał naprawdę bardzo dobre KŁ, lecz nie takie które dało by radę pokonać Axrona, który lepiej napisał treściowo. Błędów nie wyłapałem toteż nie zostały one ocenione. Także mistrz wykonuje pomyślnie wszystkie swoje akcje.

Druga para to także ciężki wybór, aczkolwiek znów postawie na eronicsa którego post wydał mi się ciekawszy i lepiej napisany. Morrison także pomyślnie wykonuje swoje akcje.

#Post 1

Achievements
1 x United States Champion
2 x WWE Champion
nWU Awards 2015: Player of the Year
3 x Intercontinental Champion
7 lat bez zmiany postaci - Christian

#49 2014-06-08 10:00:47

Axron

Punktów :   44 

Gdy ja zajmowałem się Rey'em Morrison rzucił się na Rybacka i pomiędzy tymi nawiązało się walka. W ten sposób fatal 4 way przemienił się w dwa singlowe pojedynku. Układ ten w sumie całkiem mi się spodobał. Nikt nie przeszkadzał mi w maltretowaniu Mysteria i przy okazji mogłem wziąć teraz na nim odwet za walkę na SmackDown. Spokojnie poczekałem na to aż mój rywal podniesie się z maty, a gdy tylko to nastąpiło dopadłem do niego i zaaplikowałem Neckbreaker On Knee. Uderzenie o kolano było naprawdę mocne i przez pewien czas Rey wyglądał po tym ciosie jak martwy. Nawet nie drgnął. Zadowolony z siebie przystąpiłem do próby pinu, ale ta bez żadnych problemów została przerwana przez jednego z pretendentów. Lekko tym poddenerwowany podniosłem przeciwnika i wykonałem Northern Lights Suplex. Po tej akcji także spróbował go przypiąć, ale próba ta zakończyła się niepowodzeniem podobnie jak ta poprzednia. Mocno podirytowany uderzyłem pięściami w matę po czym zapiąłem na przeciwniku Headlock dusząc go przez kilka sekund w parterze. Rey na próżno próbował się wyrwać z mojego morderczego uścisku, miał stanowczo zbyt mało siły i musiał teraz liczyć na moją łaskę. Tylko ja mogłem zdecydować kiedy ten zostanie uwolniony. W końcu jednak, gdy Mysterio dość mocno podupadł na siłach to puściłem go. Rywal leżał na macie nie ruszając się, więc postanowiłem dobić go aplikując kolejny już w tym starciu Leg Drop. Obolały Meksykanin złapał się za twarz i jakby próbując złagodzić w ten sposób ból zaczął rzucać się po ringu. Przeszedłem za plecy przeciwnika i niczym łowca oczekiwałem na to aż ten się podniesie. Byłem gotowy na kolejny atak, każda kolejna akcja po prostu masakrowała mojego rywala - i tam pod tym względem nie miała być inna. Gdy tylko przeciwnik podniósł się wykonałem klasyczny Neckbreaker.

Tactics

» Otis:

https://www.wwe.com/f/styles/wwe_16_9_xs/public/all/2020/10/WWE_US_Championship--8a7032700a1cafff3403b6192157f15c.png

» Achievements:
- 1x WWE United States Championship - 1 x Otis (current)
- 1x WWE Intercontinental Championship - 1 x Kane (111 days)
-1x WWE United Kingdom Championship - 1 x Kane (7 day, last)

Vintage nWU
- 2x WWE Championship - 1 x CM Punk(91 days) 1 x The Miz(21 days)
- 2 x World Heavyweight Championship - 1 x Drew McIntyre (57 days) 1 x The Brian Kendrick (20 days)
- SmackDown Money in the Bank - 1 x The Brian Kendrick

#50 2014-06-08 16:39:03

eronics

http://i.imgur.com/RGjoYac.png

59717414
Punktów :   23 

Sytuacja wróciła do takiej jakiej oczekiwałem. Powinienem dominować nad tym półgłówkiem od początku do końca. Jeszcze mu się dostanie i to ostro. Jest bowiem coraz bliżej przegranej tego pojedynku. Rzecz jasna postaram się, aby odpadł jak najszybciej i to za sprawą mojej osoby. Akcja, którą zainkasował przed kilkoma sekundami spowodowała lekki uraz czaszki Rybacka. Widać było, iż ból dosyć mocno mu doskwierał. Przecież taki "twardy" zawodnik jak on nie powinien przejmować się takimi urazami. Żałosne. Oczywiście spieszy mi się do wygranej tego starcia tak więc należy przystąpić do ofensywy. Analizując zaistniałą sytuację najlepszym celem ataku była obita już doszczętnie głowa "potwora". Achh... jak cudnie się ustawił. Próbując wstać podparł się rękoma o matę, nie wiedząc i oczywiście nie przewidując, iż nastąpi akcja, która jeszcze bardziej go zniszczy. Wziąłem rozbieg i z całą siłą zaciągnąłem głowę rywala sprowadzając go równocześnie do parteru, moves nazywa się Running Swinging Neckbreaker. Coraz gorszy stan karku ex-Skipa był dla mnie traktowany jako priorytet do obicia. Po wykonanej akcji nie spieszyło mi się ze wstawaniem. Leżąc analizowałem akcję jaka może nastąpić dalej. Obmyślałem taktykę dzięki, której mógłbym spokojnie doprowadzić Rybacka do stanu krytycznego. Tak szybko to jednak nie nastąpi. Zemszczę się teraz za te wszystkie poniżenia z jego strony i nie docenianie moich wspaniałych umiejętności. Jednym słowem będę się znęcał nad nim tak jak robił to ze mną.
Ryback leżał na macie i nie ruszał się. Dało mi to możliwość wejścia, a raczej wskoczenia na narożnik. Fani wiedzieli jaka akcja może nastąpić więc dawali o sobie znać. Wyleciałem, a po chwili wbiłem swój łokieć w splot słoneczny Silverbacka. Akcja zwana Diving Elbow Drop została perfekcyjnie zaaplikowana. To nie koniec. Za łatwo by mu było. Za małym cierpieniem jest wyprowadzenie dwóch dość mocnych akcji. Tym bardziej, że jest bardzo zmęczony i nie trudno o zaaplikowanie mu kolejnej dawki bólu. Ten moment wykorzystałem do akcji wysokiego ryzyka. Podniosłem Rybacka do pozycji stojącej. Ledwo utrzymywał się na nogach i nie wiedział co się dzieje, a jego wyraz twarzy wyglądał co najmniej komicznie. Jednym słowem- był wyłączony ze świata. Zgodnie z zaplanowaną akcją, wyszedłem na apron. Hormony buzowały więc należało dać im upust. Wybiłem się więc z trzeciej liny. Springboard 450 plancha zostało wykonane. Perfekcyjnie wykonana akcja wprawiła w ekstazę publikę. Byłem z siebie dumny i zarazem podbudowany. Wiedziałem, że Rybacka czeka rychły koniec.

https://images-wixmp-ed30a86b8c4ca887773594c2.wixmp.com/f/0f51d1a7-01ee-467c-af2c-4cbe6cba2c07/d5nbp94-d8720ec2-0eae-488f-bddf-863ea7f1fb34.png/v1/fill/w_480,h_180,q_80,strp/kevin_steen___signature_banner_by_jeri_spy_d5nbp94-fullview.jpg?token=eyJ0eXAiOiJKV1QiLCJhbGciOiJIUzI1NiJ9.eyJzdWIiOiJ1cm46YXBwOiIsImlzcyI6InVybjphcHA6Iiwib2JqIjpbW3siaGVpZ2h0IjoiPD0xODAiLCJwYXRoIjoiXC9mXC8wZjUxZDFhNy0wMWVlLTQ2N2MtYWYyYy00Y2JlNmNiYTJjMDdcL2Q1bmJwOTQtZDg3MjBlYzItMGVhZS00ODhmLWJkZGYtODYzZWE3ZjFmYjM0LnBuZyIsIndpZHRoIjoiPD00ODAifV1dLCJhdWQiOlsidXJuOnNlcnZpY2U6aW1hZ2Uub3BlcmF0aW9ucyJdfQ.ijOY6jk9RL2i0ES5G9nNVpYE9p11P_Fae3w70gqI3rc

Achievements
1x WWE Champion (as Bray Wyatt)
1x World Heavyweight Champion (as Bray Wyatt)
1x United Kingdom Champion (27.05.2018 - 19.08.2018 [84 dni]) (as Randy Orton)

#51 2014-06-08 17:16:06

Spajk

33947490

Kontynuujcie

#Post 2

Achievements
2 x WWE Champion

#52 2014-06-08 18:38:09

eronics

http://i.imgur.com/RGjoYac.png

59717414
Punktów :   23 

Kolejny rozdział mej historii powstał na oczach tysięcy fanów zgromadzonych w tej hali. Już niedługo miał odpaść kolejny zawodnik. Tak jak przewidywałem wcześniej wyeliminowany został już Kane, a za chwilę zostanie wyeliminowany Ryback. Big Hungry umieszczony jest na liście najlepszych piętnastu zawodników ostatnich tygodni i to jest umieszczony w samej czołówce! Taki fenomen jak ja jest dopiero na miejscu dziewiątym... przecież to karygodne! Bezmózg, który dostaje solidne baty jest na miejscu trzecim. Właśnie to nazywamy dyskryminacją. Kupa steryd wyżej od najlepszego na i najpiękniejszego na świecie? Przecież to są jakieś kpiny. Zaraz udowodnię wszystkim jak jego "trzecie miejsce" jest wiarygodne. Rywal jest nieprzytomny i raczej za dobrze nie trybi. Do wykonania bardzo mocnej akcji potrzebna jest pozycja siedząca przeciwnika. Musiałem działać szybko, aby jego tułów znów nie upadł na matę. Podszedłem do ex-Skipa i uniosłem lekko jego głowę wskutek czego- usiadł. Na szczęście Ryback nie upadł. Odbiłem się więc od lin i z całym impetem uderzyłem kolanem w jego pusty łeb. Running Knee Strike został zaaplikowany. Akcja ta zwiastowała początek rzezi. Publika wiedziała, że Silverback w tym pojedynku za wiele nie zdziała, a ja wyeliminuje go. Właśnie dlatego krzyczeli Szybko JoMo, wyeliminuj go!. To było muzyka dla moich uszu. Nie obchodziło mnie w jaki sposób wyeliminuje tego łysola. Interesowała mnie brutalność i siła wykonywanych przeze mnie akcji, które Ryback jak zwykle przyjmie na siebie niczym grzeczne dziecko. Aby wykonać akcję kończącą musiałem wyprowadzić kopnięcie, które na długo zostanie w pamięci rywala. Złapałem za rękę moją ofiarę i sprowadziłem mocnym pociągnięciem do pozycji stojącej. Ustawienie to i nie moc Big Hungryego pozwoliła mi na wyprowadzenie potężnego Nitro Blast. Zbliżał się rychły koniec dobrze zapowiadającej się historii ex-Skipa. Albowiem wiele ludzi stawiało na niego w hazardzie. Zakłady jednak wygrał McIntyre z największą liczbą głosów, ale "potwór" był zaraz po nim. No cóż przykro mi ale muszę ich wszystkich zaskoczyć. Z takimi myślami nawet nie wchodząc, a wskakując od razu odbiłem się od narożnika. W locie wykonałem cudowny "korkociąg" i uderzyłem z całym impetem łokciem w splot słoneczny Rybacka. Akcją zwaną Starship Pain zakończyłem chwilowe panowanie Rybacka w tej federacji. Oczywiście przypiąłem rywala na środku ringu mocno zaciągając jego prawą nogę w moją stronę.

https://images-wixmp-ed30a86b8c4ca887773594c2.wixmp.com/f/0f51d1a7-01ee-467c-af2c-4cbe6cba2c07/d5nbp94-d8720ec2-0eae-488f-bddf-863ea7f1fb34.png/v1/fill/w_480,h_180,q_80,strp/kevin_steen___signature_banner_by_jeri_spy_d5nbp94-fullview.jpg?token=eyJ0eXAiOiJKV1QiLCJhbGciOiJIUzI1NiJ9.eyJzdWIiOiJ1cm46YXBwOiIsImlzcyI6InVybjphcHA6Iiwib2JqIjpbW3siaGVpZ2h0IjoiPD0xODAiLCJwYXRoIjoiXC9mXC8wZjUxZDFhNy0wMWVlLTQ2N2MtYWYyYy00Y2JlNmNiYTJjMDdcL2Q1bmJwOTQtZDg3MjBlYzItMGVhZS00ODhmLWJkZGYtODYzZWE3ZjFmYjM0LnBuZyIsIndpZHRoIjoiPD00ODAifV1dLCJhdWQiOlsidXJuOnNlcnZpY2U6aW1hZ2Uub3BlcmF0aW9ucyJdfQ.ijOY6jk9RL2i0ES5G9nNVpYE9p11P_Fae3w70gqI3rc

Achievements
1x WWE Champion (as Bray Wyatt)
1x World Heavyweight Champion (as Bray Wyatt)
1x United Kingdom Champion (27.05.2018 - 19.08.2018 [84 dni]) (as Randy Orton)

#53 2014-06-08 18:52:09

Axron

Wszystko szło po mojej myśli. Rywal nawet nie miał szans się bronić. Bezradny przyjmował ode mnie kolejne akcje będąc zupełnie zdanym na moją łaskę. Pochyliłem się nad moim rywalem oczekując na to aż ten wstanie.
- No dalej podnoś się! Podnoś się mówię!
Krzyczałem przy okazji kopiąc rywala po torsie. Rey wydawał z siebie cichy jęk - to była jedyna rzecz jaką mógł w tej sytuacji zrobić. W końcu jednak zmuszony moim okopywaniem podniósł się. To był jego błąd. natychmiast wykonałem na nim Tit a Whirl Backbreaker. Po akcji tej spróbowałem przypiąć mojego rywala, ale ten po raz kolejny odkopał. Podirytowany tym po raz kolejny pochwyciłem go w headlock i sam podniosłem na równe nogi. Chwyciłem go po czym wykonałem Inverted Alabama Slam. Była to kolejna siłowa akcja zaaplikowana na moim przeciwniku. Mysterio był już naprawdę mocno poobijany. Rzucałem nim jak szmacianą lalką. Widok bezradnego Reya wywołał uśmiech na mojej twarzy. Postanowiłem jeszcze bardziej go osłabić i dołożyłem kolejną siłową akcję jaką był Spike Piledriver!

» Otis:

https://www.wwe.com/f/styles/wwe_16_9_xs/public/all/2020/10/WWE_US_Championship--8a7032700a1cafff3403b6192157f15c.png

» Achievements:

Vintage nWU
- 2 x World Heavyweight Championship - 1 x Drew McIntyre (57 days) 1 x The Brian Kendrick (20 days)

#54 2014-06-08 19:00:55

Spajk

33947490

Czas na kontry. Proste: Mysterio otrzymuje kontre przed Inverted Alabama Slam, załóżmy że McIntyre jeszcze trzyma Cię w headlocku . Sprawa z Rybackiem jest troche bardziej skomplikowana gdyż przegrał on 2 KM wygrywając 1, ale jest to za mało, więc on także otrzymuje kontrę, tym razem przed Starship Pain.

#Post 3

Achievements
2 x WWE Champion

#55 2014-06-09 17:58:27

Sith

50163391

Sytuacja wymknęła mi się spod kontroli, jednak nie mogłem dać mistrzowi na porządnie się rozkręcić. Chciałem uwolnić się z jego objęcia, gdy złapał mnie w headlocku. Musiałem znaleźć sposób na powalenie Szkota na matę. Idea ta zaatakowała nagle mój umysł, co spowodowało natychmiastową reakcję. Wstrzymałem Drew od przechodzenia do kolejnego posunięcia wyprowadzając wolniejszą ręką dwa uderzenia łokciem prosto w brzuch. Odebrały one chęci czempiona na kontynuowanie ofensywy. Przełożyłem swoją nogę wokół nogi oponenta i będąc już wolniejszym od uścisku rywala objąłem prawą ręką McIntyre'a ciskając Nim o matę - wykonując dynamiczny i zaskakujący Russian Leg Sweep.

Ostatnio edytowany przez Sith (2014-06-09 17:59:37)

http://fc02.deviantart.net/fs70/f/2012/127/e/4/dolph_ziggler___show_off_by_jamiroknight-d4ysx3m.png
Dolph Ziggler

Achievements
http://static4.wikia.nocookie.net/__cb20110410231033/wweallstars/images/a/a3/World_Heavyweight_Championship_icon.png

#56 2014-06-09 19:08:19

Spajk

33947490

Ryback nie odpisał toteż odpada! John Morrison pomyślnie wykonuje finisher i przypina rywala eliminując go.

Jeśli chodzi o drugą parę to Mysterio wychodzi z headlocku i wykonuje Russian Leg Sweep. Jednakże nie jest w stanie zaatakować. McIntyre po chwili podnosi się z maty i mamy Opis Sytuacji na 200 słów.

John Morrison może poczekać, lub opowiedzieć się za którymś z zawodników i pomóc mu z rywalem.(Oczywiście nie wykluczona jest współpraca McIntyre'a z Mysterio - tak tylko pisze)

#Post 4

Achievements
2 x WWE Champion

#57 2014-06-10 10:10:58

Sith

50163391

Odetchnąłem z ulgą pomyślnie uziemiając mojego rywala. Zakłócił On mój wewnętrzny spokój, naruszył stan w którym to ja rozdawałem karty. Przeturlałem się w kierunku narożnika aby choć na chwilę odpocząć od bitewnego zgiełku. Zostałem poważnie zraniony. Na tyle poważnie, że byłem zdany jedynie na swe zwierzęce instynkty. Mętnym wzrokiem spojrzałem w kierunku czempiona, który powoli zdawał się wstawać na nogi. Mą uwagę przykuła jednak inna postać - John Morrison. Najwyraźniej pomyślnie udało mu się wyeliminować potwora jakim niewątpliwie jest Ryback. JoMo okazał się większym zagrożeniem niż myślałem. Z uporem maniaka nie zatrzymywał się ani na moment. Będąc wewnątrz kwadratowego pierścienia wypatrywał ofiary, którą mógłby dobić z dumą prezentując swą kolejną w tej walce eliminacje. Przy pomocy metalowej konstrukcji wstałem na nogi. Odepchnąłem się od niej delikatnie zmierzając w stronę środka ringu. Zgłosiłem swą obecność, będącą sztandarem mej męskości oraz odwagi. Mistrz momentalnie zerwał się na nogi i z zaciśniętymi zębami ruszył w kierunku ex-Nitro. Wyczułem w tym świetną okazję, zatem zebrałem w sobie siły i również zwróciłem się w kierunku Johna mając na uwadze, że wewnątrz komory został jeszcze jego tag team partner. Z pewnością Miz nie odwdzięczyłby mi się za okazaną wcześniej jego kumplowi pomoc. Wręcz przeciwnie, drań wykorzystałby do cna wszelkie me słabości. Wraz z czempionem zmierzaliśmy w stronę Morrisona. Już za chwilę spłynie na Niego deszcz ognia zaserwowany przez kuriozalną parę Mysterio & McIntyre.

Dolph Ziggler

Achievements

#58 2014-06-10 14:09:37

Axron

Z mocnym impetem uderzyłem w matę. Mysterio nie miał jednak siły kontynuować ofensywy i zaległ obok mnie. Międzyczasie Morrison wyeliminował Rybacka. Spojrzałem na niego z niepokojem. John okazał się być silniejszy niż spodziewałem, kto by pomyślał, że były mistrz interkontynentalny okaże się być tak silny. Powoli podniosłem się z maty i wyprostowałem trzymając za kark. Międzyczasie Rey także się podniósł. On także wpatrywał się w Morrisona. Delikatnie się do niego uśmiechnąłem. Wiedziałem, że muszę się zjednoczyć bowiem lada moment komorę opuści Tag Team partner Morrisona. Rey chyba także zdawał sobie z tego sprawę, ponieważ zajął miejsce obok mnie. Byliśmy gotowi do ataku na Morissona i Miza, który zaraz opuści ostatnią z komór.

» Otis:

» Achievements:

Vintage nWU

#59 2014-06-10 19:34:19

Spajk

33947490

Mysterio & McIntyre nie wykonali żadnej akcji toteż nie możecie przejąc inicjatywy.

Do gry wchodzi Miz.

I mamy tak: KŁ na 200 słów między Drew i Mizem. A drugie KŁ także na 200 słów między Reyem a Johnem

Achievements
2 x WWE Champion

#60 2014-06-10 20:18:16

Sith

50163391

Przed momentem sojusznicy, teraz wrogowie. Zwróciłem się w stronę JoMo, chcąc nie chcąc w celu zatrzymania go w jego dążeniu do eliminacji kolejnych osób. Zaskoczeni ową sytuacją przez dłuższą chwilę wpatrywaliśmy się w siebie. Zupełnie tak, jak byśmy nie chcieli wchodzić ze sobą w szranki. Przekonałem się jednak o jednej, bardzo ważnej zasadzie. Pojedynek wewnątrz tego ogromnego, metalowego monstrum jest niczym śmiertelne, starożytne pojedynki gladiatorów. Takie zmagania pożerają kolejne ofiary. Sęk w tym aby nie dać zrobić z siebie zwierzyny a stać się bezwzględnym łowcą. W imię wyższych racji, zaspokojenia potrzeb fanów całej federacji oraz moich przełożonych - musiałem, John. Gdy tylko Drew ruszył w kierunku Miza, którego zresztą dość szybko powalił na deski, ja szybkim susem znalazłem się tuż przed Morrisonem. Głośno odetchnąłem, po czym lśniący w blasku fleszy przeszedłem do niższych partii ringu. Wykorzystując zamieszanie zaistniałe wewnątrz kwadratowego pierścienia udało mi się go pomyślnie zaskoczyć i w pełnym biegu, ślizgiem przejechałem między nogami Basseball Slide'm. Będąc za jego plecami zdobyłem przewagę w zupełności wystarczającą do powalenia go na matę. Wybiłem się w powietrze by bez skrupułów wyprowadzić dynamiczny Dropkick. Ciało "Szamana Seksu" bezwiednie uderzyło o podłoże, przecinając arenę głośnym hukiem. Samozwańcza fala radości ogarnęła publiczność. Żywiołowa dziś widownia ozwała się ponownie - żądają igrzysk, krwawych igrzysk.

Dolph Ziggler

Achievements

tabelka nWU
(Kliknij obrazek powyżej a przejdziesz do historii mistrzów nWU)

Stopka forum

RSS