Ogłoszenie

#46 2020-06-14 22:20:18

Lord Grand

https://i.imgur.com/zb9TAFi.png

Punktów :   39 

Re: 4. 30 man Royal Rumble Match

Leżałem w narożniku i ciężko oddychałem, łapiąc kurczowo hausty powietrza. Myślałem, że powoli nadchodzi koniec mojego udziału w tym pojedynku, bo dopadł do mnie Triple H i zrewanżował się za to, że uderzyłem kobietę. Hunter okładał mnie kopnięciami w korpus, lecz po chwili podniósł w celu eliminacji. Nie do końca wiedziałem co się dzieje, dlatego instynktownie wcisnąłem palce w oczy oprawcy. HHH jedynie zawył z bólu, a ja skorzystałem z okazji i wyprowadziłem powalającego go na kolana Uppercut'a. Uśmiechnąłem się arogancko i uraczyłem swojego przeciwnika jego dobrze znanym gestem "Suck It". Złapałem Huntera za włosy i umieściłem jego głowę między swoimi udami, aby zaaplikować jego własną akcję firmową. (Pedigree). Publiczność zbeształa mnie za upokorzenie ich faworyta, aczkolwiek spłynęło to po mnie jak po kaczce. Z trudem podniosłem zamroczonego przeciwnika, by po chwili wyeliminować go z pojedynku. Nie zdążyłem nawet odpocząć, ponieważ przez zaćmione oczy ujrzałem nadbiegającego Buddy. Musiałem działać szybko i stanowczo, dlatego pochyliłem się i czmychnąłem pod jego ręką. Murphy zatrzymał się na linach, a ja zachowawczo wyprowadziłem kopnięcie, licząc że dojdzie ono do celu. Superkick wysłał mojego przeciwnika do innego wymiaru, dlatego natychmiastowo wyrzuciłem go ostatkiem sił z kwadratowego pierścienia. Padłem na kolana, starając się zregenerować siły i ujrzeć to, co działo się w ringu. Przetarłem spocone czoło i wyostrzając wzrok wycofałem się do narożnika, o który musiałem się oprzeć. Byłem niewidoczny dla przeciwników, którzy byli sobą zajęci, a ja mogłem odpocząć. Niestety widownia zaczęła wykrzykiwać moje imię tak głośno, że wszyscy nagle zorientowali się, że byłem na krótkich "wakacjach".

Ilość słów/color] 230/230
[color=tan]Margines:
22/30

https://66.media.tumblr.com/6aedc66483748fd7227b09776cc15a65/tumblr_pwkbhvCa4J1xx06wro3_500.gifv

Seth Rollins
8 | 0 | 4

WHC Champion (Cesaro)
IC Champion (Seth Rollins)

"Lazur, piasek, ja i ona, życiem pijani na skałce
I odsłonięte ramiona, jej głowa na mojej klatce"

#47 2020-06-14 23:02:35

hyppe

http://i.imgur.com/RGjoYac.png

Punktów :   

Walka wieczoru, pojedynek pomiędzy kosmiczną ilością trzydziestu wrestlerów. Idealny moment, aby ujawnić swoje zwycięskie ambicje. Stawiając dynamiczne kroki w drodze do pierścienia, wrestler odczuł niemały napływ adrenaliny. Dało się w jego gestach również odczuć nutkę strachu i podekscytowania. Wchodząc pod linami natchniony wsłuchiwał się w odgłosy wydawane przez multum gardeł wykrzykujących wszelakie słowa otuchy w jego kierunku. Każdy prawdziwy wojownik marzy o takiej armii, która tworzy Ghańczyk z jego wielbicielami. Zawodnik ten potrafił wprowadzić do ringu świeżość i dynamikę. Z tego słynie i to samo zaprezentował tego chłodnego, choć rozgrzanego emocjami wieczora. Wpadłszy w konflikt z Bryanem doszło do momentu, gdy dwójka znalazła się na granicy ringu, tuż za linami. Perspektywa odpadnięcia na samym początku przygody, jaką niewątpliwie był ten cały pojedynek, była przeraźliwa dla Kingstona. Dlatego nie mógł sobie pozwolić na sprawienie smutku u swoich wiernych fanów. Odwaga jego pozwoliła mu na wykonanie akcji popisowej. Trouble In Paradise choć skuteczny, sprawił, że chłopaczyna wylądował na plecach, na rogu ringu, trzymając się za plecy. Choć tyle dobrego z tej sytuacji wynikło, że Daniel już nie był uczestnikiem tej rywalizacji, a obolały zbierał się z podłogi. Nie był to jednak koniec, a dopiero początek drogi krzyżowej członka The New Day. Kątem oka dostrzegł Lio Rusha polującego na jego osobę. Napędzony skutecznie wykonaną akcją Kofi powstał póki mu na to pozwalały siły. Chytry, lecz bardzo głupi Rush z całym impetem próbował wpaść w Kingstona. Ten jednak, uchylił jedynie górną linę, a sam oponent zaliczył spotkanie z terenem poza ringiem twarzą w twarz.

Ostatnio edytowany przez hyppe (2020-06-15 12:33:36)

#48 2020-06-15 02:44:33

Haris

Villain number one

54662278
Punktów :   10 

Podłość i podstępność, dwie najbardziej ludzkie cechy, wręcz zwierzęce. Tymi właśnie cechami najczęściej opisywano zachowanie Murphy'ego, a i on nie przeczył nigdy temu. Był podły, ale i roztropny - zazwyczaj. Gdy nastała jego kolej i jako ostatni podążał w stronę ringu, nie spieszył się. Była jak ten wąż z australijskiej pustyni gotowy jednym ruchem połknąć królika. Czaił się i udawał niewidocznego, z tą różnicą, że wąż zakopywał się w piasku, a on najzwyczajniej trzymał się nisko. Widział wielu walczących ze sobą, ale nie byli oni jego celem. Nie, oj nie. On obrał sobie grubszego zwierza, większego niż królik i do w ilości dwóch sztuk. Widział ich - jeden to legenda, a drugi mistrz. Czy może być coś lepszego? Eliminacja takich tuzów byłyby wynikiem i nawet jeżeli by nie wygrał - nie dopuszczał do siebie tak opcji, ale ten cień zwątpienia krył się głęboko w jego umyśle -, to starczyłoby aby zniszczyć ich marzenia o wygranej. Tak, zepsuć marzenia, pozbawić szansy, czy uciąć skrzydła - to tylko określenia bez znaczenia. Widział, jak obaj siłują się przy linach i jeden próbował wyrzucić drugiego. To była jego szansa na sukces. Jak wąż zaatakował od dołu, złapał obu z nich za nogi i wykorzystując pierwotne prawo fizyki znane dźwignią uniósł ich, a ich wzajemny napór zrobił swoje. Wylecieli obijając się o krawędź ringu, a następnie spadając na podłogę. Robota wykonana, spojrzał jeszcze tylko na nich. Widział w ich oczach niedowierzanie i zaskoczenie. Dwaj niedawni wrogowie... byli tylko wyeliminowanymi wrogami. Życie. Żałował tylko, że dziś nie ma z nim Alexy, ale wiedział że na zapleczu trzyma za niego kciuki.

230/230
30/30

03.05.2015 - 09.07.2020
Nie osiągnąłem nic

#49 2020-06-15 12:50:45

Maverixx

https://i.imgur.com/1WlQtvK.png

Punktów :   28 

Rush był chyba niespełna rozumu. Jak inaczej tłumaczyć jego bezmyślny atak? Triple H był w pełni sił, więc uderzenia Lio nie zrobiły na nim najmniejszego wrażenia. Były niczym ukąszenie owada - natrętnego komara, który został powalony na matę potężnym punchem.

Cerebral Assasin westchnął lekko, rozglądając się po kwadratowym pierścieniu. Jego uwagę przykuł znajdujący się w narożniku Rollins. Był on w ringu od samego początku pojedynku. Niejeden fan widział w nim faworyta do wygrania Royal Rumble Matchu. Hunter uśmiechnął się. Znalazł kolejną ofiarę.

Seth jakby wyczuł zamiary swojego byłego mentora. Oczy zapaśników spotkały się. Seth uniósł gardę, zapraszając Cerebral Assasina do walki. Triple H wiedział, że Architect napędzany jest już wyłącznie adrenaliną. King of Kings postanowił sprowokować rywala. Gest "Suck It" sprawił, że Rollins ruszył naprzód. Błąd. Kolejny już zresztą. Seth nigdy nie potrafił panować nad swoimi emocjami, a teraz będzie to przyczyną jego porażki.

Zawodnicy zwarli się w klinczu, wymieniając się punchami. Hunter był zupełnie świeży, więc bez większego problemu zepchnął Architekta do narożnika. Rollins próbował bronić się przed natarciem, ale uderzenia spadały na jego ciało jak gromy z jasnego nieba.

"Masz już dość, Seth?"

Odpowiedź Rollinsa była jednoznaczna - odepchnął Króla od siebie, po czym ruszył na niego z desperacką szarżą, która miała być jego ostatnią. Cerebral Assasin pokręcił głową z rozczarowaniem, po czym pochylił się lekko, przechwycił rywala, a następnie zaaplikował na nim Spinning Spinebuster! Architekt starał się stanąć na równe nogi za pomocą pobliskich lin, ale Hunter nie zamierzał kusić losu. Chwycił Setha za włosy, po czym wyrzucił go z ringu nad górną liną. Zwycięstwo było coraz bliżej...

https://66.media.tumblr.com/179a70460819456f1ce647cf57e7d1aa/tumblr_inline_p8cbwf8f471vgj8rv_400.gif

http://freegifmaker.me/img/res/1/5/2/7/5/0/15275073551181686.gif

#50 2020-06-15 14:10:05

Spajk

http://i.imgur.com/392guXJ.png

33947490
Punktów :   46 

Od momentu mojego wejścia do ringu publika nie ucichła nawet na chwilę. Przez cały ten czas skandują tylko jedno imię - "Daniel Bryan". Pomimo obecności dziewięciu innych zawodników cała hala stoi za mną. Nigdy w życiu nie czułem się lepiej, mając tych wszystkich ludzi za sobą byłem silniejszy niż kiedykolwiek. Nieważne jaką przeszkodę rzuci mi się pod nogi, będę w stanie pokonać każdą z nich. Zbudowaliśmy więź - byliśmy jednością. Dzięki temu napędzaliśmy się wzajemnie i właśnie dlatego
zawsze wchodząc do kwadratowego pierścienia chcę udowodnić jedno - że nie będzie w nim lepszego niż Daniel Bryan.

Ferwor walki ustawił mnie na apronie centralnie obok Kofiego. W tym momencie obaj zdawaliśmy sobie sprawę, że każdy błąd skończy się eliminacją. Zaczeliśmy wymieniać między sobą uderzenia. Po jednym z moich Kingston oparł się o liny plecami do ringu. Dostałem swoją szansę... Trzymając się lin zacząłem wymierzać w jego klatkę serię kopnięć (Yes Kicks to the chest). Po każdym z nich słychać było głośne "Yes!". Każdy taki okrzyk pchał mnie na przód, nie mogłem się już wycofać. Czarnoskóry zawodnik przyjmując ostatnie kopnięcie puścił liny i pochylił się do przodu, dla niego walka już się skończyła. W momencie gdy nogi Kingstona dotykały ziemi dostrzegłem biorącego rozbieg Lio. Doskonale wiedziałem co się świeci - czas uciekał dramatycznie szybko. W ostatniej chwili zastosowałem sztuczkę tak starą jak całe Royal Rumble. Naciągnąłem liny w dół i położyłem się na apronie. Dla Rusha nie było już ucieczki - z impetem przeleciał nad górną liną i wypadł poza ring.

Achievements
1 x United States Champion
2 x WWE Champion
nWU Awards 2015: Player of the Year
3 x Intercontinental Champion
7 lat bez zmiany postaci - Christian

#51 2020-06-15 14:23:17

#Krzysztof2025

*Strażnik Parkingu™

Punktów :   27 

Istnieją dwa rodzaje bólu. Taki, który nas wzmacnia oraz bezużyteczny, który paraliżując, wiąże nogi i ręce. Nie lubię tego, co bezużyteczne – pomyślał Edge, klęcząc na lewym kolanie z pochyloną do dołu głową. Opadające na czoło włosy zakrywały pulsujące od bólu skronie oraz rosnący powoli guz, będący następstwem  ciosu wyprowadzonego z siłą podobną tej, z którą sztorm pcha fale rozbijające burty dryfującej łajby.

- Adam, na trzy: raz, dwa…

Kanadyjczyk w desperackiej próbie oszukania własnego organizmu postanowił dokonać  transformacji trawiącego go bólu z bezużytecznego w taki, który uskrzydlając wynosi na wyżyny. Gwałtownym ruchem głowy Edge zarzucił włosy do tyłu. Dudniący ból, choć wciąż dawał o sobie znać, powoli zaczął usuwać się w cień, a na pierwszy plan wyłoniło się pragnienie ponownego zapisania w annałach wrestlingu. Kanadyjczyk doskonale wiedział, że konkurenci nie pozwolą mu spędzić na klęczkach nawet chwili dłużej; i tak otrzymał więcej czasu, niż mógł prosić. Ringowa rzeczywistość jest bowiem prosta: polujesz  lub giniesz.

Wstający na równe nogi Edge wbił swój wzrok w siłującą się przy linach parę; żaden z zapaśników nie był jednak w stanie przechylić szali na swoją stronę. Edge zwietrzył swoją szansę i z lekko pochyloną do przodu sylwetką, zaczął powoli się skradać. Rodząca się w gardłach fanów ekscytacja uskrzydliła Kanadyjczyka, który w ostatniej fazie przyspieszył, z całych sił chwycił czarnoskórego olbrzyma za nogi i zakończył jego udział w pojedynku! Przelatujący nad górą liną atleta, pociągnął za sobą Warnera, który w tylko sobie znany sposób zdołał utrzymać się na apronie. Edge poczuł krew – obliznął wargę, pomknął ile sił w nogach w stronę lin, a wracając wyeliminował Warnera Spearem!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Poglądowo (o taką eliminację mi chodzi - top 10): https://www.youtube.com/watch?v=VdGetCh0RZc

https://i.ytimg.com/vi/G4NJYF5yXP8/hqdefault.jpg

"A Józef rzekł do niego: Włóż ostrokrzew w dupę i podpal. Dominic powiedział: szalony! Lepiej jest wejść do gorącej wody. A Józef rzekł do niego: elegancja Francja. Pierwszy List do Koryntian: wycofać jagody! Amen.""

#52 2020-06-15 15:03:52

Stif

http://i.imgur.com/e5m4pfC.png

54321434
Punktów :   

Jeden z dziesięciu... Tak można było zatytułować wejście w kluczowy rozdział tej jakże fascynującej bitwy, bynajmniej nie będącej popularnym programem z TVP. Z tarczą do domu mógł wrócić tylko jeden z nas - każdy zdawał sobie z tego bardzo dobrze sprawę. Nie ukrywajmy, mnóstwo tu zależało od szczęścia a swego losu nie mógł być nikt pewien...poza mną. To ja byłem przyszłością, najlepszym w federacji! Broniąc mistrzostwa Stanów Zjednoczonych i eliminując Balora udowodniłem, że jestem w stanie poświęcić i zrobić wszystko dla upragnionej wiktorii. Nie ograniczali mnie fani, ich gwizdy tylko powodowały mój szeroki uśmiech na twarzy... Z zimną krwią szedłem po swoje i jak na najsprytniejszego zawodnika przystało - szukałem swej okazji. Ku memu zadowoleniu pojawiła się szybciej niż mogłem się spodziewać - dwójka bijących się na apronie rywali aż prosiła się o wyeliminowanie. Błyskawicznie zaskoczyłem zajętych sobą rywali, najpierw jednego traktując fenomenalnym Superkickiem, a sekundę później pozbywając się Kignstona - równie fantastycznym Pele Kick!

https://i.imgur.com/dwoBuiL.png

Lio Rush

1# United States Champion (Lio Rush)
1# United Kingdom Champion (AJ Styles)

#53 2020-06-15 16:53:17

Axron

Punktów :   44 

Losowanie 1:

Remik: Maverix oddał bardzo dobry post. Ładny językowo i bardzo przyjemnie się go czytało, ale niestety nie zastosował się do wytycznych. Skupił się tylko i wyłącznie na Rollinsie i tylko jego wyrzucił z ringu. Zupełnie zapomniał o Murphym, z którym miał się zmierzyć po eliminacji Rollinsa i jeszcze go wyrzucić. I to według mnie dyskwalifikuje jego post. Natomiast Grand również napisał bardzo przyzwoity post, bardzo fajnie się go czytało i bardzo czuję tutaj tego Rollinsa, który jest bardzo pewny siebie. Natomiast Haris... Haris już w pierwszym zdaniu sam sobie zaprzeczył, namieszał trochę z szykiem zadania i ten post wyszedł taki trochę cringe'owy, dlatego z czystym sumieniem mogę postawić na Granda.

Rafi: Powiem wam tak pomijając fakty że Haris już w pierwszych zdaniach sam sobie zaprzeczył to całkiem fajnie to wypadło. Maverixx ciekawy pościk dał i myślałem za pierwszym razem czy nie dać go na zwyciezcę. Lecz zapomniał o jednym i tutaj punktował Grand. Grand ujął w swoim poście Murphy'ego. Co zabrakło mi u Maverixxa, który defakto napisał o Lio, a nie dał nic o Harisie. Hariss zawiodłem się bo byłeś dla mnie numerem jeden. Głos na Setha Rollinsa

Spoiler:

Triple H wyeliminowany przez Setha Rollinsa
Buddy Murphy wyeliminowany przez Setha Rollinsa

Losowanie 2:

Remik: No Krzysiu elegancko, wygrywa, bo po prostu deklasuje rywali, bardzo dobry post od niego.

Rafi: Początkowo myślałem że starcie będzie przynajmniej wyrównane, po dłuższej chwili gdy zerknąłem na post Curixa zaprzeczyłem sam sobie. Rozumiem dużo, post z jakimś nawet pomysłem, tylko zapominasz że jest to forum o wrestlingu, a nie o burdelu. Hardy12 dałeś bardzo fajny pościk, dobrze mi się go czytało, lecz w porównaniu z Krzysztofem wypadł przeciętnie. W moich oczach i wielu innych osób post Curixxa sam się dyskwalifikuje, za dużo bluzgów, rozumiem że taki gimmick ale zamiast wyjść dobrze, wyszło żenująco.

Spoiler:

Mance Warner wyeliminowany przez Edge'a
Keith Lee wyeliminowany przez Edge'a

Losowanie 3:

Remik: No to w ich trójce na pewno Bryan. Hyppe się zdyskwalifikował opisem, że wchodzi do ringu, a Stif mało, nie wykorzystał tego małego limitu i jeszcze niektóre jego zdania tak mega dziwnie brzmią, bo jakoś zmienia szyk.

Rafi: Jestem pod wrażeniem tego jaki post dał Hyppe, gdybyś go tylko przeczytał kilka razy przed oddaniem byłby naprawdę solidny i nie odstawał bardzo od postu rywali. Stif post super....brakuje tylko więcej walki. Spajk....ZROBIŁEŚ TO! W końcu z czystym sumieniem mogę powiedzieć że dałeś solidny post, chociaż to jeszcze nie są maksymalne twoje umiejętności i wiem że stać Cię na więcej. W poście Stifa brakowało mi czegoś co znalazłem czytając twój pościk. To pomysł oraz angaż publiczności.

Spoiler:

Lio Rush wyeliminowany przez Daniela Bryana
Kofi Kingston wyeliminowany przez Daniela Bryana

Czwórka zawodników, która pozostała w ringu podnosi się. Stają w kwadracie i każdy z nich zaczyna wskazywać na logo Wrestlemanii. Walka wchodzi w decydujący etap.

LOSOWANIE 1:

Daniel Bryan (Spajk) vs. Seth Rollins (Grand)

LOSOWANIE 2:

Edge (Krzysztof) vs. Mark Henry (Nole)

Wytyczne dla obu duetów są takie same. Odwracacie się w swoje strony i rozpoczynacie walkę, która zakońćzy sie eliminacją przeciwnika. Nie atakujcie i nie piszcie w ogóle o drugim duecie. Cała reszta jak się to potoczy jest całkowicie dowolna.

MAX 260 słów

TABELA:

1. Seth Rolins - 5 eliminacji
2. Dolph Ziggler - 4 eliminacje
3. Shelton Benjamin - 0 eliminacji
4. Dude Love - 0 eliminacji
5. Adam Cole - 2 eliminacje
6. Chris Jericho - 0 eliminacji
7. CM Punk - 0 eliminacji
8. Cactus Jack - 0 eliminacji
9. Scarlett Bordeaux - 0 eliminacji
10. Jinder Mahal - 3 eliminacje
11. Jay White - 1 eliminacja
12. Mankind - 0 eliminacji
13. David Otunga - 0 eliminacji
14. Johnny Mundo - 0 eliminacji
15. Jeff Hardy - 1 eliminacja
16. Kane - 0 eliminacji
17. Aleister Black - 1 eliminacja

18. Mark Henry - 2 eliminacje
19. Bray Wyatt - 0 eliminacji
20. Johnny Gargano - 0 eliminacji
21. Brock Lesnar - 0 eliminacji

22. Edge - 3 eliminacje
223. Finn Balor  - 0 eliminacji
24. Lio Rush - 1 eliminacja
25. Triple H - 1 eliminacja

26. Daniel Bryan - 2 eliminacje
27. Mance Warner - eliminacji
28. Keith Lee - 0 eliminacji
29. Kofi Kingston- 0 eliminacji
30. Buddy Murphy - 0 eliminacji

» Otis:

https://www.wwe.com/f/styles/wwe_16_9_xs/public/all/2020/10/WWE_US_Championship--8a7032700a1cafff3403b6192157f15c.png

» Achievements:
- 1x WWE United States Championship - 1 x Otis (current)
- 1x WWE Intercontinental Championship - 1 x Kane (111 days)
-1x WWE United Kingdom Championship - 1 x Kane (7 day, last)

Vintage nWU
- 2x WWE Championship - 1 x CM Punk(91 days) 1 x The Miz(21 days)
- 2 x World Heavyweight Championship - 1 x Drew McIntyre (57 days) 1 x The Brian Kendrick (20 days)
- SmackDown Money in the Bank - 1 x The Brian Kendrick

#54 2020-06-15 20:42:28

#Krzysztof2025

*Strażnik Parkingu™

Cieknące po czole Kanadyjczyka słone strugi potu rzeźbiły  w nim głębokie blizny, ujście znajdując dopiero na czubkach wysłużonych już butów. Edge drżącą ręką odgarnął opadające na oczy pasemko wijących się włosów, przetarł mokre czoło i – nabierając do płuc tyle powietrza, ile tylko zdołał – odwrócił się na pięcie w stronę środka ringu. Kiedy ujrzał stojącego naprzeciw siebie blisko dwustukilogramowego olbrzyma – zbladł. Kanadyjczykowi jeszcze dudniło w głowie od ciosów, które kilka minut temu od niego przyjął, a ślepy los ponownie ich ze sobą skojarzył. Już po chwili jednak rysujący się na jego twarzy blady strach ustąpił miejsca dziarskiemu uśmiechowi. Nawet Achilles był tak silny, jak jego pięta – pomyślał Edge, dając zdecydowany krok do przodu, wskutek którego stanął przed rywalem tak blisko, że z trudem przyszłoby włożyć między nich choćby źdźbło trawy. Atmosfera gęstniała. Pewnie można by ciąć ją po chwili nożem, gdyby nie uderzenie wyprowadzone przez Kanadyjczyka, które rozładowało rosnące napięcie. Zdradziecki cios zadzwonił o czaszkę imponujących rozmiarów atlety. Po chwili kolejny! I jeszcze jeden! A każdy następny był wzmacniany przez Kanadyjczyka ostrym skrętem bioder. Jego szarża prędko jednak została przerwana przez Henry’ego, który odepchnął od siebie przeciwnika. Edge z łoskotem runął na deski, sunąc po nich aż pod sam narożnik, prędko jednak wstając i przechodząc do kolejnej ofensywy. Ta również spłonęła na panewce. Trzecia próba była już bardziej przemyślana. Kanadyjczyk  zrywając się na równe nogi ruszył w stronę przeciwnika, a gdy był tuż przed nim, zgrabnie ominął jego szturm, przebiegając pod wyciągniętym ramieniem. Edge nie ustając w staraniach, ile sił w nogach popędził w stronę lin, a wracając wbił się w brzuch przeciwnika Spearem! Olbrzym tylko w sobie znany sposób wstał i chwiejąc się padł na liny, oplątując je rękami. Kanadyjczyk zagryzł dolną wargę, po czym ruszył i Clotheslinem wyeliminował rywala!

"A Józef rzekł do niego: Włóż ostrokrzew w dupę i podpal. Dominic powiedział: szalony! Lepiej jest wejść do gorącej wody. A Józef rzekł do niego: elegancja Francja. Pierwszy List do Koryntian: wycofać jagody! Amen.""

#55 2020-06-15 21:49:08

Nole

http://i.imgur.com/mS3mjdl.png

Punktów :   

Trudy pojedynku powoli zaczynały dawać mi się we znaki, pot kroplami spływający z mego czoła po chwili lądował na macie. Zmęczenie, które z minuty na minutę narastało w zatrważającym tempie, było nie lada utrudnieniem dla takiego olbrzyma jak ja. Niemniej jednak nie mogłem sobie teraz pozwolić na okazanie żadnej słabości, nie teraz gdy droga na największą ze scen stanęła przede mną otworem!

Stając na równe nogi, starałem się ciągle utrzymywać wzrok na legendzie tego biznesu. Edge, bo właśnie o nim mowa przeskakiwał z nogi na nogę, jednoznacznie sugerując mi gotowość do akcji. Powolnym krokiem zacząłem zbliżać się do Kanadyjczyka, który jak mogłem się domyślić, postanowił unikać walki wręcz, wykorzystując przewagę szybkości, umknął pod mymi łapskami, by już za chwilkę zacząć zasypywać me ciało całą lawiną ciosów. Publiczność natychmiastowo ożyła, każdy kolejny przyjmowany przeze mnie atak pobudzał ich jeszcze bardziej... Pełen energii Adam nie zamierzał przestawać, z każdym kolejnym uderzeniem jego pewność siebie rosła. Jednakże czara goryczy się przelała, zacisnąwszy zęby, powiedziałem dość! Chwyciwszy zmierzającą w kierunku mej twarzy pięść Rated R Superstar'a postanowiłem przejąć kontrolę i wziąć sprawy w swoje ręce. Zaskoczony Edge próbował uciekać, lecz na nic zdawały się jego starania. Delikatnie popuszczając chwyt, ryzykowałem wiele, Kanadyjczyk momentalnie postanowił podjąć próbę ewakuacji, lecz była to tylko część mojego planu. Natychmiastowo zacisnąłem dłoń i przyciągnąłem konkurenta na niewielką odległość od siebie. Niemalże czując już oddech rywala, wyniosłem go na swych łapskach ku górze, by w mgnieniu oka runąć z nim na matę World's Strongest Slam! "That's What I Do" ryknąłem prosto w jego gębę, jednocześnie ścierając pot z czoła. Nie czekając ani chwili dłużej szarpnąłem za kudły przeciwnika, stawiając go do pionu, a następnie posłałem poza ring nad najwyższą z zawieszonych lin!

Ostatnio edytowany przez Nole (2020-06-15 21:49:35)

Mark Henry!

Osiągnięcia:
2# Tag Team Champion (Bully Ray, Big E)
1# NXT Champion (Tyson Kidd)
1# US Champion (Tyson Kidd)

https://iv.pl/images/cf911301993df67038199469218a318e.png
https://iv.pl/images/d08b7b327b3cca0025aca4957fe706a7.gif
https://iv.pl/images/aac97d164b7523538f60c80b04265de7.gif

JOHNNY GARGANO JEST PRAWOWITYM MISTRZEM IC

#56 2020-06-15 23:07:14

Spajk

33947490
Punktów :   46 

Przez całe życie musiałem ciężko walczyć o swoje marzenia, a życie rzucało mi coraz to większe kłody pod nogi. Stojąc dzisiaj w ringu udowadniam  wszystkim, że ani ciężka kontuzja, ani żadna inna przeszkoda nie jest w stanie ugasić mojego zapału. Cokolwiek by się nie działo dalej będę walczył o spełnienie marzeń. Właśnie dzięki temu mam za sobą rzeszę ludzi wspierającą mnie w każdym momencie życia. To właśnie ich doping niczym niewidzialna ręka pcha mnie teraz do przodu. Pragnieniem fanów było zobaczyć mnie na szczycie, a moim zdaniem spełnić to życzenie. Tak się złożyło, że miałem ku temu idealną okazję. Byłem najbardziej wypoczęty z ostatniej czwórki zawodników stojącej w ringu.

Dwie eliminacje zdobyte przeze mnie jeszcze bardziej naładowały widownie, która cały czas skandowała moje imię. Patrząc w oczy rywali dało się zobaczyć prawdziwe przerażenie tym obrotem spraw. Wszyscy wiedzieli, że z tą siła nie są w stanie konkurować. "Bryan Universe" ruszyło autostradą na sam szczyt federacji. Nic nas nie zatrzyma.

Tak oto momentalnie ruszyłem na stojącego nieopodal Rollinsa. Zawodnik ten znajdował się w walce od samego początku, przez co nie był w stanie odpowiedzieć na mój atak...Energia którą dysponowałem rozrywała mnie od środka. Przeciwnik został zalany falą punchy która zmusiła go do cofnięcia się w narożnik. To była wyśmienita okazja.Wziąłem delikatny rozbieg by po chwili wlecieć w Setha zadając mu Corner Dropkick. Od razu po tej akcji podniosłem się na nogi i powtórzyłem ją. Następnie sytuacja ponowiła się jeszcze jeden raz. Golden Boy chwiejnym krokiem próbował opuścić narożnik. Właśnie wtedy podbiegłem i Clotheslinem przeniosłem go nad górną liną, sekundy później nogi Setha zaliczyły spotkanie z ziemią eliminując go z pojedynku. Ring natomiast należy teraz do nas i nie mamy zamiaru go oddać.

*Po filmik poglądowy można kliknąć w akcje

Achievements
1 x United States Champion
2 x WWE Champion
nWU Awards 2015: Player of the Year
3 x Intercontinental Champion
7 lat bez zmiany postaci - Christian

#57 2020-06-16 00:25:05

Lord Grand

Staliśmy w czwórkę, wskazując sobie nawzajem napis najgorętszej gali w roku. Czułem się niesamowicie pewny siebie, gdyż na swoim koncie miałem już pięć eliminacji, a byli to przecież przeciwnicy z górnej półki. Miałem przed sobą historyczną szansę zwyciężyć bój pomiędzy trzydziestką zawodników, pojawiając się na polu bitwy jako pierwszy. Nie zamierzałem tego zmarnować pomimo, że wielu liczyło na moją porażkę.

Rzuciłem złowrogie spojrzenie na najbliższego przeciwnika, którym okazał się być Daniel Bryan. Po raz kolejny musiałem przeciwstawić się ulubieńcowi publiczności, lecz dla mnie to już chleb powszedni. Czułem zmęczenie, ale non stop napędzany byłem tylko i wyłącznie adrenaliną, która podtrzymywała mnie na nogach. Zapomniałem o bólu, myśląc tylko i wyłącznie o walce wieczoru Wretlemanii. Z zaciśniętymi pięściami ruszyłem na swój cel, aby wybić mu z głowy zwycięstwo w tym pojedynku. Bryan zaskoczył mnie kopnięciem w kolano, po którym pochyliłem się do przodu, a potężne maczugi spadły na moje plecy jak lawina śniegu. Daniel sprowadził mnie na kolana i zaczął wykrzykiwać jakieś głupoty. Publiczność mocno wspierała swojego faworyta, lecz po raz kolejny wykazałem się niebagatelnym sprytem. Bryan bawił się wraz z widownią, kiedy to zerwałem się na nogi i zaatakowałem go, gdy odwrócił się do mnie plecami. Złamałem serca najmłodszym fanom, w momencie kiedy przygwoździłem głowę ich ulubieńca do desek maty ringowej. (Curb Stomp) Pogardliwie spojrzałem na leżącego u moich stóp rywala, by następnie złapać go za włosy i przenieść ponad trzecią liną poza ring. Bezradnie rozłożyłem ręce, patrząc prosto w oczy zapłakanych dzieci, by nonszalancko uśmiechnąć się pod nosem.

Zostałem na ostatniej prostej na drodze do upragnionej gali, by poczynić na niej kamień milowy w mojej karierze. Latami wizualizowałem swój dopieszczony pod każdym względem plan, a przecież byłem tak blisko. Nie mogłem zmarnować czegoś, co było na wyciągnięcie mojej ręki.

Limit słów/color] 260/260
[color=tan]Margines:
28/30

https://66.media.tumblr.com/6aedc66483748fd7227b09776cc15a65/tumblr_pwkbhvCa4J1xx06wro3_500.gifv

Seth Rollins
8 | 0 | 4

WHC Champion (Cesaro)

#58 2020-06-16 08:36:55

Axron

Punktów :   44 

Para #1:

Rafi: Tutaj miałem większy dylemat, ponieważ Spajk stanął na wysokości zadania jednak wydaje mi się że słabiej niż w poprzednim poście. Grand może faktycznie ma szczęście, jednak u niego fajnie się czyta wstawki o eliminacjach zawodników z górnej półki. Czytam sobie ten post i jest to post godny zwycięstwa. Spajk przez pół tekstu skupił się na opisie, Grand natomiast postawił na minimalizm, opis połączył z walka i stawiam na niego.

Remik: Nie wierzę, że to powiem, bo Spajk i Christian to dla mnie synonimy, ale ten Bryan siada Ci dużo bardziej niż Christian. Bardzo dobrze oddajesz jego gummick, świetnie zaznaczasz ten kontakt z publicznością, który jest tak bardzo ważny dla tej postaci, bardzo czułem w tym Bryana. Mimo wszystko to pisanie w czasie teraźniejszym Ci nie idzie, za bardzo to mieszasz, przynajmniej w jednym miejscu użyłeś czasu przeszłego, gdzie powinien znaleźć się teraźniejszy. I to nie tylko w tym poście, bo już w poprzednim chciałem się do tego przyczepić i zrobiłbym to,  gdyby hyppe nie opisywał wejścia w swoim poście. Bo to jest duży błąd. Grand również oddał post na wysokim poziomie. Bardzo czułem tutaj tego pewnego siebie, aroganckiego Rollinsa, który zrobi wszystko żeby osiągnąć swój cel i jeszcze sobie gdzieś tam zagra na emocjach publiki. Ta końcówka to świetne nawiązanie do architekta, bardzo dobry post. No i tutaj nie dostrzegłem żadnych błędów, dlatego mój głos leci na Granda.

Spoiler:

Daniel Bryan wyeliminowany przez Setha Rollinsa

Para #2:

Rafi: Pomimo tego że Nole dał bardzo dobry post jak na jego możliwości chyba najlepszy, to jednak Krzysiu zjadł go już w pierwszych zdaniach. Piękne opisy szczegółów jak ten pot cieknący strugami i kapiący na buty. Widać że przyłożył się do tego.

Remik: Jestem naprawdę pod wrażeniem poziomu postów, jest naprawdę bardzo wysoki i przede wszystkim wyrównany. Nole naprawdę ładnie tutaj wypada, wszystko trzyma się kupy, jest na to plan od początku do końca i fajnie zostaje to zrealizowane. Tutaj minusem jest tak naprawdę to, że w 3 postach na 3 cały czas pojawia się that's what I do I teraz to zaczyna już nużyć, no o zabrakło mi 2 czy 3 przecinków. Mimo wszystko jest to ujęte zgrabnie językowo. Natomiast Krzysiu trzyma się cały czas tego cholernie wysokiego poziomu, który przyjął od samego początku i nie zwalnia tempa. Żadnych błędów się nie dopatrzyłem, a przy okazji to jest tak cholernie zgrabnie ubrane w słowa. Wszystko ładnie pasuje i się zazębia. Naprawdę bardzo przyjemnie się to czyta. Moim zdaniem jest po prostu przyjemniej opisane niż u nolego i dlatego mój głos leci na Krzysztofa.

Spoiler:

Mark Henry wyeliminowany przez Edge'a

Zostajecie tylko dy dwaj na placu oboju. Spotykacie się na środku kwadratowego pierścienia i obaj zaczynacie pokazywać na logo Wrestlemanii. No i... macie tutaj całkowitą dowolność, jak to opiszecie. Ma to się jednak zakończyć eliminacją rywala

Max 350 słów

Czas na odpis 24 h

TABELA

1. Seth Rolins - 6 eliminacji
2. Dolph Ziggler - 4 eliminacje
3. Shelton Benjamin - 0 eliminacji
4. Dude Love - 0 eliminacji
5. Adam Cole - 2 eliminacje
6. Chris Jericho - 0 eliminacji
7. CM Punk - 0 eliminacji
8. Cactus Jack - 0 eliminacji
9. Scarlett Bordeaux - 0 eliminacji
10. Jinder Mahal - 3 eliminacje
11. Jay White - 1 eliminacja
12. Mankind - 0 eliminacji
13. David Otunga - 0 eliminacji
14. Johnny Mundo - 0 eliminacji
15. Jeff Hardy - 1 eliminacja
16. Kane - 0 eliminacji
17. Aleister Black - 1 eliminacja
18. Mark Henry - 2 eliminacje
19. Bray Wyatt - 0 eliminacji
20. Johnny Gargano - 0 eliminacji
21. Brock Lesnar - 0 eliminacji

22. Edge - 4 eliminacje
23. Finn Balor  - 0 eliminacji
24. Lio Rush - 1 eliminacja
25. Triple H - 1 eliminacja
26. Daniel Bryan - 2 eliminacje
27. Mance Warner - eliminacji
28. Keith Lee - 0 eliminacji
29. Kofi Kingston- 0 eliminacji
30. Buddy Murphy - 0 eliminacji

Ostatnio edytowany przez The Axron (2020-06-16 08:40:18)

» Otis:

https://www.wwe.com/f/styles/wwe_16_9_xs/public/all/2020/10/WWE_US_Championship--8a7032700a1cafff3403b6192157f15c.png

» Achievements:
- 1x WWE United States Championship - 1 x Otis (current)
- 1x WWE Intercontinental Championship - 1 x Kane (111 days)
-1x WWE United Kingdom Championship - 1 x Kane (7 day, last)

Vintage nWU
- 2x WWE Championship - 1 x CM Punk(91 days) 1 x The Miz(21 days)
- 2 x World Heavyweight Championship - 1 x Drew McIntyre (57 days) 1 x The Brian Kendrick (20 days)
- SmackDown Money in the Bank - 1 x The Brian Kendrick

#59 2020-06-17 00:16:04

Lord Grand

Wiele osób twierdzi, że strach to emocja, której powinniśmy się wstydzić, starać się jej wyzbyć i zdecydowanie pokonać. Ta paraliżująca panika wręcz krzyczy, byśmy uciekali tam gdzie pieprz rośnie, gdy tylko wyczuwamy niepokój. Ale czym był strach dla mnie? To proste - był moim motorem napędowym i dodawał mi pewności siebie, w momentach kiedy czułem zagrożenie.

Nie inaczej było podczas walki wieczoru Royal Rumble, kiedy to spojrzałem w ociekające złością oczy Edge'a. Widziałem w nim potwora, który zrobi wszystko, aby wyjść zwycięsko z tego pojedynku. Byłem zmęczony, ale nadal wierzyłem w swoje zdolności, dlatego postanowiłem stawić mu czoła i postawić kropkę nad "i". Odgarnąłem przepocone kosmyki włosów ze swojej twarzy, a następnie zacisnąłem zęby i złowrogim spojrzeniem wdarłem się w psychikę przeciwnika.  Uśmiechnąłem się pod nosem, widząc jak Adam zagotował się w środku, a z uszu prawie mu parowało. Uwielbiałem grę psychologiczną, w której miałem wielkie pole do popisu i zdecydowaną przewagę nad każdym.

Copeland zerwał łańcuch bezczynności i z iskrą w oczach ruszył w moim kierunku. Kiedy zsunąłem się z linii ataku, Adam wleciał w narożnik, po tym jak sprytnie podhaczyłem jego nogę. Nonszalancki uśmiech zagościł na mojej twarzy, lecz tego nie mogłem powiedzieć o jego mimice - zacisnął on bowiem swoje zęby i wyłupiając oczy dał mi sygnał, że to mój koniec. Edge nie spodziewał się jednak, że wpadnie na wystawioną przeze mnie nogę. (Superkick) Widownia wręcz szlochała, widząc jak po raz kolejny rozdaje karty w ringu. Przez zachrypnięte gardła starali się zmotywować swojego faworyta, który czołgał się pod moimi nogami. Byłem bezwzględnym egzekutorem - złapałem go za ociekające potem włosy, po czym umieściłem jego twarz między swoimi udami. (Pedigree) Serce zabiło mi mocniej, kiedy poczułem, że jestem coraz bliżej upragnionej Wrestlemanii. Chciałem mieć pewność, że nic mnie nie zaskoczy, dlatego postanowiłem dobić bezwładnego Adama. Curb Stomp okazał się być czystą formalnością, dlatego migiem podniosłem swoją ofiarę. Ostatnia eliminacja okazał się być bez fajerwerków - Clothesline'm posłałem Edge'a poza kwadratowy pierścień.

Publiczność nagrodziła mnie heat'em, kiedy to w moim sercu rozrodziła się kolejna żądza. Nie miałem siły świętować - bynajmniej nie wtedy - padłem na kolana, po czym delikatnie uśmiechnąłem się, patrząc beztrosko w wielki napis "WRESTLEMANIA".

Limit słów/b] 350/350
[b]Margines:
6/30

Seth Rollins
8 | 0 | 4

WHC Champion (Cesaro)

#60 2020-06-17 04:58:08

#Krzysztof2025

*Strażnik Parkingu™

Spośród kurzu unoszącego się nad zgliszczami marzeń pozbawionych szans na zwycięstwo wojowników, wyłoniła się dwójka, która okazała się najwytrwalsza. Choć za chwilę miało ich poróżnić wszystko, na moment przed zwarciem z pewnością łączyło ich jedno – cel, którego personifikację zawieszoną wysoko pod sufitem połykali obscenicznym wzrokiem. Emocje sięgały zenitu. Po chwili, ku uciesze wiwatującej publiczności, ich spojrzenia spotkały się. Gęstniejącą atmosferę rozrzedził dopiero wyprowadzony przez Kanadyjczyka cios, po którym z łuku brwiowego rywala buchnął strumień gorącej krwi. Rodząca się w gardłach fanów ekscytacja uskrzydlała zapaśników, którzy  zwarci w szalonym tańcu pięści nie żałowali kości – tak własnych, jak i przeciwnika. Z każdym kolejnym uderzeniem jednak to mistrz Interkontynentalny zyskiwał na animuszu, zmuszając Edge’a do schowania się za podwójną gardą. Rozwścieczony Rollins z podziwem spoglądał na ledwie chyboczącego się na nogach Kanadyjczyka, który w tylko sobie znany sposób wciąż się na nich utrzymywał. Mawiają, że każdy zbyt długo śniony sen zamienia się w koszmar. Kiedy zdawało się, że kwestią sekund pozostaje, aż Edge ze swojego obudzi się z krzykiem, Rollins, wziąwszy uprzednio większy, niż dotychczas zamach, świsnął pięścią z całych sił, nie natrafiając jednak na opór,  a tnąc powietrze ponad głową Kanadyjczyka, który z gracją przemknął pod uniesionym ramieniem rywala, w ułamku sekundy przechodząc za jego plecy. Edge skrzętnie wykorzystując korzystne położenie, w jakim dane mu było się znaleźć, chwycił rywala za brodę i sprowadził do parteru, wykonując Edge-O-Matic! Obaj zapaśnicy rozpoczęli rozpaczliwą walkę o każdy kolejny haust powietrza.

Mistrz Interkontynentalny jako pierwszy zdołał dźwignąć się na nogi. Opierając się o narożnik napajał się widokiem nieporadnie próbującego podnieść się przeciwnika. Kochał ten widok bardziej, niż rekiny kochają krew.

Fani zamarli, kiedy Rollins wyłonił się z oślepiającego deszczu fleszy, pędząc co sił w nogach w kierunku Kanadyjczyka. Będąc o krok przed rywalem wystawił ramię, pod którym,  przy głośnym dopingu wyrwanej z letargu publiczności, przebiegł Edge. Kanadyjczyk kładąc jednocześnie rękę na plecach rywala, pchnął przeciwnika w stalowy narożnik. Niesiony marzeniami Rollins prędko jednak się od niego odkleił – wpadając wprost na wbijającego się w brzuch Spearem Edge’a! Im wyżej kot wdrapie się na drzewo, z tym większej wysokości spadnie. To samo dotyczy Rollinsa. Z tą różnicą, że on nie spadnie dziś na cztery łapy – pomyślał Edge, chwytając przeciwnika za kudły i wyrzucając go ponad górną liną! Edge jedzie na Wrestlemanię!

tabelka nWU
(Kliknij obrazek powyżej a przejdziesz do historii mistrzów nWU)

Stopka forum

RSS