Strony: 1
Wątek Zamknięty
Gość
4. Divas' Moment Normal Match:
Maxine & Summer Rae vs Two Local Divas
Cała arena wypełniona była po brzegi nie widać ani jednego wolnego miejsca. Po chwili na całej hali uniósł się theme znany już bardzo dobrze wszystkim a z za backstage'u wyłoniła się blond włosa piękność Summer Rae. Gdy Summer była już w kwadratowym pierścieniu, tuż po niej na ring weszła Maxine. Kobiety były bardzo zamyślone ponieważ nie znały swoich rywalek.
-Michael Cole: Jerry jak myślisz kto może być przeciwniczką Maxine i Summer?
-Jerry Lawler: Ojj, sam nie wiem. Może to być każda diva... Ale tego dowiemy się już za chwile.
Tuż po krótkiej rozmowie Jerry'ego i Michaela na arenie słychać nikomu nie znaną muzykę. Po chwili wszystkie światła gasną a do ringu zmierzają już dwie nieznane kobiety. Po samym wyglądzie można rozpoznać, że są one ze wsi. Szybko krocząc przez hale weszły do ringu.
-Summer Rae: Hahaha, widzisz to Maxine?
-Maxine: Jakieś dwie wieśniary haha! Kim wy w ogóle jesteście?
-Kobieta1: Ja jestem Genowefa a to moja siostra Kunegunda.
Wszyscy są już w ringu, walkę rozpoczynają Summer i Genowefa. Sędzia pyta czy wszyscy są gotowi i po chwili każe uderzać w gong. Gabaryty oczywiście są po stronię Rae & Maxine, Genowefa i Kunegunda są dość małe, nie sądze aby miały jakiekolwiek szanse z tak doświadczonymi zawodniczkami. Po usłyszeniu tłuczonego metalu jaki przez chwili unosił się po arenie Summer od razu rzuciła się z pięściami na Genowefa. Było jasne, że ta walka nie potrwa długo. Chwile później niska kobieta leżała na macie po tym jak zainkasowała całą serie ciosów od przeciwniczki. Summer bez wahania rzuciła się na rywalkę łapiąc ją za głowę. Następnie zaczęła uderzać jej głową o mate.
-Tak będzie z tb AJ Lee!!
Sędzia kazał puszczać więc kobieta złapała Genowefę i podniosła ją. Widzimy piękny Russian Legsweep
» 1x Tag-Team Championship (as Kingston, with Nole)
» 1x United States Championship (as Ted DiBiase Jr.)
» 1x WWE Championship (as Ted DiBiase Jr.)
» 1x WWE Universe Championship (as Ted DiBiase Jr.)
» First champion of the WWE Universe
Strony: 1