Ogłoszenie

#1 2014-05-06 18:58:53

Tadeusz Norek

Gość

Backstage Segment : Davey Richards

Backstage Segment

Davey Richards

#2 2014-05-07 13:37:37

Arin

http://i.imgur.com/RGjoYac.png

46078632
Punktów :   48 

Re: Backstage Segment : Davey Richards

Tajemnicza postać pojawiła się znikąd przed kamerami... Wokół niej było ciemno, a sama persona miała na sobie czarny płaszcz z kapturem, a na jej twarzy znajdowała się ciemna maska. Wszystkie szczegóły w postaci tła bądź też postury były nieznane [jeszcze?]. Enigmatyczna maska człowieka została skierowana ku kamerze

-Wszystko zostało wypełnione, wróciłem tu, aby pokazać wam, że jestem najlepszym. Spójrzcie jednakże na obecnego mistrza Stanów Zjednoczonych... Typowy murzyn, którego miejsce jest na zadupiu zwanym Afryką. Tak dobrze słyszycie, Shelton Benjamin to murzyn.... Teraz nazywajcie mnie rasistą, lecz wiedzcie, że pas Stanów Zjednoczonych trafi prędzej czy później na me barki. Zwróćcie uwagę również na mistrza Tag Team Bully'ego Raya. Jest jednym z was czyli grubasem obżerającym się w pierwszym lepszym fast foodzie. To jest hańba dla WWE, aby mieli tak grubego i tłustego mistrza... Brak w tym inspiracji dla młodych pokoleń, brak zdrowego trybu życia. Tylko tłuszcz i cheeseburgery. Zaraz was uświadomię w tym, że Bully Ray to tylko ponad sto sześćdziesiąt kilo tłuszczu i masy, a nie mięśni. Zobaczymy się na arenie...- To powiedziawszy nieznany facet wstał, chwycił ręką maskę, a światło zgasło...

1st SEASON
nxt champion(davey richards)

tag team champion(kane & jimmy jacobs)

k y l e  o ' r e i l l y

tabelka nWU
(Kliknij obrazek powyżej a przejdziesz do historii mistrzów nWU)

Stopka forum

RSS