Wątek Zamknięty
Goldust zwijał się z bólu a ja postanowiłem chwilę odpocząć bo wciąż odczuwałem ataki zadane mi na początku walki, ale teraz się odegram. Ruszam z kolejnym kopniakiem do leżącego rywala który aż krzyknął z bólu - uśmiechnąłem się pod nosem i kontynuowałem atak - podniosłem Goldusta i Irish Whipem rzuciłem go na liny a akcją którą zainkasował wracając był Tilt A Whirl Neckbreaker.Po wykonaniu tejże akcji zdecydowałem się na kolejną, tym razem mój wybór padł na Modifided Oklahoma Stampede. Jednak nie był to koniec, wedle mojego planu chciałem wykonać rywalowi jeszcze jedną ważną akcje, podniosłem go i wykonałem Double Knee Armbreaker
Achievements
1 x United States Champion
2 x WWE Champion
nWU Awards 2015: Player of the Year
3 x Intercontinental Champion
7 lat bez zmiany postaci - Christian
Kontynuuj!
O to właśnie chodziło, Goldust leży na macie a ja spokojnie rozdaję karty w tej walce. Po raz kolejny złoty otrzymał mocne kopnięcie w klatkę piersiową po którym zaczął uciekać mi z ringu, nie pozwoliłem mu na to zagradzając drogę po czym podniosłem go i popchnąłem na liny a ten wracając dostał Spinebuster szybko po tej akcji znów postawiłem GOldusta na nogi po czym wyniosłem go i wykonałem Fireman Carry Gutbuster. Ta akcja jednak nie kończyła mojego ataku - postanowiłem wykonać jeszcze German Suplex.
Achievements
2 x WWE Champion
Kontra prze Fireman Carry Gutbuster. Jesteś już na barkach a Alberto lada chwila się rzuci na kolano!
Popełniłem jeden mały błąd, który mógł mnie wiele kosztować. Przyjąłem na swoje ciało wiele akcji, ale nie zmienia to faktu, że walka trwa dalej i w każdej chwili mogę w przejąć inicjatywę. Właśnie nastał ten moment. Będąc na jego brakach, myślałem jak wyjść z opresji. Uderzyłem go kilkukrotnie łokciem w twarz,m a następnie zsunąłem się z jego barku, łapiąc za szyję i przyciskając do maty tym samym wykonując jedną z moich lepszych akcji jaką jest The Oscar. Publika wstaje z miejsc dopingując swojego idola. A ja dalej muszę męczyć się z Alberto. Walka wydawała się prostsza... a nie jest.
*KP*
Record:
» Wins: 24; Draws: 0; Losses: 6.
Achievements:
»1x United States Champion (Current 01.07.12 - 14.11.12)
»Pretendent do tytułu WWE
Last Match:
» Goldust vs Kurt Angle - Wygrana po Final Cut
Udane! A więc panowie mamy Opis Sytuacji na max 8 zdań!
Dziś jesteś ostatni,ale to nie znaczy,ze jutro nie będziesz pierwszy. Chociaż ludzie będą próbować Cie dołować i wmawiając, że nic jesteś niewarty, nie poddawaj się, tylko od Twojej wewnętrznej siły i samozaparcia zależy jak potoczy się Twoje życie.
Walka poszła w niewłaściwym kierunku, zbiegła na inny tor, na zły tor. Wiele jeszcze mnie czeka bólu i cierpienia, ale nie dziś, nie kiedy chcę się na nim zemścić, kiedy pomszczę ojca i zadam mu równie ogromny ból, jak on mi w ten pamiętny dzień. Musze zgromadzić dziś odwagę, która jest gdzieś głęboko ukryta w moim sercu, to ona będzie stumilowym krokiem ku victorii. Powoli zacząłem się podnosić, odczuwałem lekko ból w prawym ramieniu, ale nie aż tak znaczący. Po chwili staliśmy już oboje, oboje gotowi by ruszyć na siebie jak wściekłe wilki, walczące o samicę. Postawiłem pierwszy krok, z krzykiem na ustach ruszyłem w jego stronę, w ostatnim momencie wystawiłem rękę, która staranował Meksykanina i wbiła go w twarde podłoże, ależ soczysty Clothesline, publika poderwała się z miejsc oklaskując mój wyczyn.
*KP*
Record:
Achievements:
Last Match:
Cholera! Ten hijo de puta Goldust dał radę uciec przed moim atakiem, widze, że ma w sobie jeszcze odrobinę odwagi by postawić się Przyszłemu Mistrzowi. Pojedynek jest wyrównany lecz to ja przeważałem umiejętnościami oraz sprytem. Ciekawi mnie jedna rzecz, skąd w moim rywalu tyle energii skoro otrzymał już tyle akcji, czyżby to nie wystarczyło? A może mój opponent jest silniejszy niż mi się wydawało? Przekonamy się kiedy to doczekamy się końca tej batalii [...] Wystarczyła mi jeszcze tylko krótka chwila aby znaleźć się w siłowym klinczy z Goldustem, który mógł przeważyć o wyniku tej walki. Obaj byliśmy zdeterminowani i nie odpuszczalismy lecz możliwe że to różnica wieku zdecydowała iż udało mi się zepchnąć Goldusta do najbliższego narożnika gdzie zacząłem okopywać go jak mocno tylko mogłem. Publiczność nie była zadowolona tym faktem i zaczęła buczeć, lecz nie wiedzeli że to tylko pomagało mi w walce. Po chwili jednak zostawiłem Goldusta który padł na kolana jakgdyby błagam o litość, na nic mu się to nie zdało gdyż przygotowałem dla niego mocne kopnięcie w twarz które powaliło Goldusta na matę.
Achievements
2 x WWE Champion
Dalej Goldust.
Nie poszło wcale tak źle, myślałem, że będzie mi ciężej odzyskać inicjatywę. Pora na zemstę. Wcisnął on miecz w moje serce, rozłamał je na pół i wyrwał. Teraz pora mu się odpłacić za wszystkie krzywdy i udowodnić, że walka z Goldustem to nie lada gratka. To ogromna batalia,a gdzie zawsze druga ze stron ucierpi. Złapałem go za głowę, wystawiłem dłoń do góry i zacisnąłem jaw pięść, lekko uśmiechnąłem się pod nosem, a następnie wbiłam ja w jego plik. Huk rozszedł się w najczarniejsze zakamarki hali, a ja ozdobiłem to dodatkowym kolankiem w podbrzusze. Meksykanin dynamicznie zgiął się w pół już za chwilę posmakuje co oznacza prawdziwy ból. Włożyłem jego głowę między moje nogi. Zaplotłem dłonie na jego brzuchu i napierając wszystkie mięśnie, wyniosłem do góry. Oponent w tym momencie zwisał nad ma,a jego głowa była trzymana miedzy moimi kolanami. Publika niezmiernie pobudziła się widząc nasza pozycję, a ja uklękiem. Głowa Alberto wbiła się w twarde podłoże, a ja z dumą mogę powiedzieć, że Piledriver wszedł w życie. To jeszcze nie koniec jego męki. Uniosłem nogę i czym prędzej wbiłem jaw jego brzuch. Alberto zaklął pod nosem. Odszedłem od niego na kilka krokwi by złapać dech. Nie można narzucać tak szybkiego tempa. Walka może trwać jeszcze długo, a siły będą mi potrzebne, aż do samego końca. Rio powoli zaczął się podnosić, podszedłem do niego i asekuracyjnie wbiłem pieść w czoło, lekko zamazując mu obraz przed oczami. Złapałem jego głowę w odpowiedniej pozycji i nie czekając dłużej, mocno ją ścisnąłem ruszyłem do przodu wcześniej wyskakując, a finalnie upadając na tyłek. Jego twarz zaryła o mój bark dając tym samym akcja noszącą nazwę Running Stunner, który będzie jego gwoździem do trumny. Chyba pora wyruszyć po za bramy kwadratowego pierścienia. Złapałem jego majtki i zafundowałem lot w jedną stronę. Alberto z piskiem zmieszanym z hukiem uderzył o twarde podłoże, a ja ruszyłem za nim . Wiele jeszcze się wydarzy i wiele zadam mu bólu. Oj wiele..
*KP*
Record:
Achievements:
Last Match:
Dalej mistrzu!
Nie mogąc powstrzymać emocji jakie szargają moim ciałem, szybko wyślizgnąłem się z ringu podążając za przeciwnikiem. Sędzia rozpaczał odliczanie, wcześniej upominając mnie. Nie zwracałem na to uwagi. Jedyne co miałem na myśli to zemsta. Złapałem głowę Alberto i kilku krotnie przywaliłem nią o barykadę. Publika zebrana w pierwszym rzędzie wiwatowała, widząc mnie z zaledwie kilku metrów. Alberto jęczał jak szalony. A ja złapałem go za rękę i pociągnąłem Irish Whipem prosto w schodki, które rozwaliły się na dwie części, a przeciwnik wylądował pod drugiej stronie. Towarzyszący przy tym huk był na prawdę ogromny. Sędzia już doliczył do 6. Pora wracać. Złapałem go za głowę i podnosząc wepchnąłem do środka. Już po chwili oboje znajdowaliśmy się w ringu. Obolały oponent powoli podnosił się trzymając się za czoło.Włożyłem jego głowę miedzy moje kolana złapałem za obie ręce. Publika uniosła się by ujrzeć tę wspaniała akcję. Podskoczyłem i ukląkłem, a jego głowa wbiła się w twardą mate. *SM*Blackout takim sposobem weszło w życie, a ja ułożyłem się na jego ciele czekając na sędziego, który już zaczął odliczać, czy to koniec?
*KP*
Record:
Achievements:
Last Match:
1...2... Kickout! Ale nadal Goldust!
Widząc mą rosnącą w szybkim tempie dominacje, postanowiłem, nie męczyć się, ani chwili dłużej, tylko przejść do działania. Złapałem go za głowę i asekuracyjnie zacząłem go podnosić. Czym prędzej unieruchomiłem jego ciało, wsadzając głowę pod pachę, zarzuciłem dłoń Meksykanina na swój bark oraz chwyciłem prężnie majtki oponenta. Wszystko było gotowe, a atmosfera jaka towarzyszyła temu wydarzeniu, byłą niesamowita. Naprężyłem wszystkie mięśnie wyniosłem go ponad moje ciało i z obrotem w powietrzu przyłożyłem do ziemi! *F*Final Cut zaaplikowane! Wszyscy z wiwatami wstają z miejsc. Rzucam się do pinu zaciągając jego nogę, a publika wraz z sędzią zaczyna odliczać. Czy to już koniec?
*KP*
Record:
Achievements:
Last Match:
Kontra przed Final Cut! Jesteś już w sulpex cluthu i Goldust zaraz cię wyniesie.
Wątek Zamknięty