Tutaj odbędzie się speech Christiana.
» Otis:
» Achievements:
- 1x WWE United States Championship - 1 x Otis (current)
- 1x WWE Intercontinental Championship - 1 x Kane (111 days)
-1x WWE United Kingdom Championship - 1 x Kane (7 day, last)
Vintage nWU
- 2x WWE Championship - 1 x CM Punk(91 days) 1 x The Miz(21 days)
- 2 x World Heavyweight Championship - 1 x Drew McIntyre (57 days) 1 x The Brian Kendrick (20 days)
- SmackDown Money in the Bank - 1 x The Brian Kendrick
Nagle na titantronie pojawia się odliczanie i piosenka Take Over zaczyna wypełniać całą arenę..
Następnie widzimy film video zwiastujący tylko jedno... Tak jest proszę państwa, to Christian Cage!
Zielono-niebieskie reflektory migają jak zwariowane a rampę wypełnia mgła.
Natomiast ja ubrany w TEN sposób powoli idę do ringu.
W lewej dłoni trzymam mikrofon a prawą rękę trzymam w kieszeni.
Stado dzieciorów buczy ale znajdują się też prawdziwi znawcy wrestlingu, którzy wiedzą ile osiągnąłem i słychać z ich strony cheer który w niektórych momentach zagłusza heel heat.
Będąc już w kwadratowym pierścieniu chwilę czekam aż wrzawa ucichnie po czym przykładam mikrofon do ust i zaczynam swą przemowę:
"Drogie WWE-Universe, witajcie...." - słychać buczenie - "a co ja się będę pieprzył z tymi powitaniami. Mam gdzieś was i to co o mnie myślicie. Co prawda są wśród Was tacy, którzy wiedzą co osiągnąłem i jak to zrobiłem. I z pewnością wiedzą, że nigdy nie dałem dupy żadnemu ściemnionemu prezesowi tylko do wszystkiego dochodziłem sam! Tak do cholery! I w przeciwieństwie to waszego Łamacza Serc Shawna Michaelsa zasługuję na to by występować w walkach wieczoru tej federacji. W tamtym tygodniu byliście świadkami tego jak Shawn zaatakował mnie po mojej walce." - nagle słychać cheer -" Po prostu boi się tego, że nie da mi rady na Night of Champions... Boi stawić czoło Instant Classic Christianowi Cage'owi!" - arenę wypełnia ogromny heat wymieszany z cheerem - "a buczcie ile chcecie, ja mam to gdzieś. Wracając do Shawna... Na NoC udowodnię wszystkim, że nie ma tu miejsca dla takich jak on. Przegra ze mną i opuści tą federację jeszcze tego samego wieczoru! Osobiście tego dopilnuję! Tego znamiennego wieczoru zobaczycie mnóstwo akcji w moim wykonaniu a uwieńczeniem tego wszystkiego będzie słodka śmierć Shawna w postaci Killswitch! I taki oto sposób udowodnię, że jestem jedyny który zasługuje na wyróżnienie...Because That's!" - a ta część publiki która mnie cheerowała odpowiada "how I roll!" - "HOW I ROLL!" - tymi słowami kończę speech i schodzę do BS z moją muzyką w tle.