Wątek Zamknięty
Mamy potężne akcje od Hawkinsa.
Jedziesz dalej
Beż żadnego theme wchodzę na rampę. Stoje i patrze z grobową powagą.
Liver masz szanse skontrować Lifting DDT
Skoro Curt trzyma mnie za głowę staram się punchować jego brzuch i przejąć jego głowę tylko gdy się schyli (powinien po punchach w wątrobę), wtedy wykonuje Sitout Jawbraker. Widząc, że Eddie wchodzi do ringu wrzucam go za "szmaty" i wykonuje Psycho Hammer aby upadł głową tuż obok leżącego Hawkinsa. Szybko wpadam na narożnik i korzystam z umiejętności Tactics wykonuje Diving Guillotine Leg Drop i pinuje Curta, jeśli się nie uda pinuje Eddiego
Streak:
0/0/0
Last Match:
vs
Osiągnięcia:
-> Wygranie walki przez Headlock
-> x1 Intercontinental Champion
"Kto z was nie czuje się na siłach, aby w drugiej połowie meczu wydać z siebie wszystkie siły dla zmazania hańby, jaka w tej chwili wisi nad nami – to niech lepiej nie wychodzi na boisko.[...] Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw, czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuście tego, aby ludzie uznali was za niegodnych podania ręki."
ok wszystko udane poza finisherem. Piszesz liver. Wykonałeś swój sm i jedziesz.
Eddie obrywa potężnym atakiem, a Curt zaczyna wstawać wskakuje na narożnik i wykonuje Psychoranna. Hawkins jest poza moim zasięgiem ponieważ wypada za ring, a ja pinuje Eddiego
Streak:
0/0/0
Last Match:
vs
Osiągnięcia:
"Kto z was nie czuje się na siłach, aby w drugiej połowie meczu wydać z siebie wszystkie siły dla zmazania hańby, jaka w tej chwili wisi nad nami – to niech lepiej nie wychodzi na boisko.[...] Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw, czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuście tego, aby ludzie uznali was za niegodnych podania ręki."
1...
2...
Eddie odrywa bark.
Ale liver nadal pisze
Skoro Curt leży za ringiem decyduje się na prawdziwie meksykańską akcje, odbijam się od lin i wyskakuje nad górną liną prosto na Curta ! Następnie podbiegam do ringu i wbiegam na narożnik. Szybko wykonuje Diving Guillotine Leg Drop. Następnie patrzę na leżącego Hawkinsa i spokojnie pinuje Eddiego
Streak:
0/0/0
Last Match:
vs
Osiągnięcia:
Livertadores napisał:
Skoro Curt leży za ringiem decyduje się na prawdziwie meksykańską akcje, odbijam się od lin i wyskakuje nad górną liną prosto na Curta !
Ten wyskok nad górna liną ma nazwe.A ty niemasz takiej akcji w kp. Więc Aigor jest poza ringiem i powoli wstaje.Eddie też powoli wstaje ,ale w ringu.A Psicois stoi w ringu.
Kto ładniej?? Końcowy post czyli SM+FF+PIN lub FF+FF+PIN.
Podchodzę do ringu i obracam głowę na wznak śmierci z wskazaniem na Curta.
Mam uprzywilejowaną pozycję więc wyrzucam Eddiego nad górną liną wprost na Curta ! Następnie wyrzucam go z ringu. Następnie sam wychodzę i rzucam Eddiego Irish Whipem wprost na słupek ! Wracam do Curta i podnoszę go, jego ustawiam Irish Whipem na schody, ale w ostatecznym rozrachunku tuż po akcji wykonuje podcięcie, a on uderza głową w schody. Szybko przechodzę do Eddiego i rzucam go w barykadę ! Szybko podbiegam do Curta i uderzam go kolanem w tył głowy, a następnie szybko wrzucam do ringu. Tam siadam na nim i obijam jego czaszkę. Szybko atakuje również wracającego do ringu Eddiego ścinając go Clotheslinem z apronu. Następnie atakuje wstającego Curta serią stompów. Podnoszę go i rzucam o liny. Szybko odskakuje za niego i wykonuje mu potężne kopnięcie w tył głowy. Widząc, że Guerrero powoli wraca do ringu, wyrzucam ślizgiem Curta prosto we wchodzącego Eddiego. Guerrero znowu wypada z ringu, a Hawkins leży przy narożniku, więc podnoszę go i atakuje łokciem w narożniku, następnie mocny lewy prosty i lewy sierp w wątrobę. Curt schyla się więc wykonuje Irish Whip, jednak przytrzymując rękę dłużej, aby Hawkins wrócił w moją stronę i podcinam go aby uderzył głową w narożnik. Następnie przechodzę do Eddiego, który w międzyczasie wrócił do ringu zostaje wyniesiony pod Psycho Hammer, ale puszczam go w ostatniej chwili. Lekko zszokowany Eddie z trudem potrafi ustać na nogach, a ja wskakuje na narożnik i wykonuje Eddiemu Psychoranne !. Eddie upada prosto na wstającego Curta. Mam czas wykłócać się z kibicami. Następnie widząc, że obaj przewodnicy leżą odbijam się od lin i wykonuje mocne wejście kolanem, jednocześnie przyciskając Curta do narożnika. Szybko podnoszę Curta i wrzucam go w narożnik, następnie podnoszę Eddiego i jego lekko wynoszę w górę, aby uderzył podbródkiem w plecy Curta Hawkinsa. Następnie szybko atakuje Eddiego zanim ten upadnie Irish Whipem na liny i wyskakuje w górę, uderzając Eddiego prosto w szczękę kolanami ! Następnie podchodzę do Curta i uderzam jego głową w narożnik (powinien jeszcze tam być), a następnie obracam go w moją stronę i wykonuje wejścia ramieniem w narożniku, szybko częstuje Curta również łokciem, ale wykonuje również serie punchy, sędzia liczy 1.2.3.4. Wtedy puszczam rywala i atakuje Eddiego, szybko atakuje go również punchami, a następnie atakuje go Snapmarem i szybko odbijam się od lin wykonując Clothesline. Curt szybko się pozbierał, zaś zostaje powalony potężnym Shoulder Blockiem. Szybko wchodzę na narożnik i widzę, że obaj zawodnicy leżą blisko siebie głowami więc wykonuje Diving Guillotine Leg Drop i kładę się na obu zawodnikach odliczając obu (nogi na Guerrero, ręce na Curtcie)!
Streak:
0/0/0
Last Match:
vs
Osiągnięcia:
Mamy Diving Elbow Drop.
1...
2...
3...
The winner is Curt Hawkins
-------------------------
Oba posty były dobre ale
aigora troszeczke lepszy.
(Mówiłem że strace pretka Aigor mi się odgrażał że czekam na jego post a sam zaczekał na mój ) Wkurzony schodzę z ringu i idę na backstage wykonując Psycho Hammer na przypadkowym kibicu
Streak:
0/0/0
Last Match:
vs
Osiągnięcia:
Wątek Zamknięty