Wątek Zamknięty
Za pomocą umiejętności Tactics wykonuję Henry'emu Knee Drop w twarz. Następnie go podnoszę i wykonuję DDT.
Ponownie korzystam z przywileju jakim jest UM Tactics( Mozna uzyc jej 2 razy podczas walki). Podnoszę rywala i wykonuję Neckbreaker. Gdy ten leży atakuję go jeszcze Knee Dropem w obolałą głowę i wyciągam go na sam środek ringu.
[center][b] Mój przeciwnik lezy na środku ringu. Jest zamroczony po wcześniejszych atakach na głowę. Atakuję więc ponownie go Knee Dropem i zapinam Omoplata Crossface.
Mark Henry kontra przed Knee Dropem
Mam jeszcze sporo energii i gdy Derrick już zamierza skocze z zamiarem knee dropu szybko odsuwam się na tak że trafia kolanem w matę, następnie wstaję i wymierzam potęznego puncha by następnie na zaskoczonym przeicwniku wykonać reapeted headbutts, po serii 4 headbuttów Derrick pada na matę
KIP UP! Gdy ten chce wykonac mi serie headbuttow to szybko kopię go kilka razy, mocno w brzuch i wykonuje DDT
KIP UP Wstaję wściekły po DDT i atakuje Derricka serią punchów, gdy ten jest zamroczony wykonuję reapeted heabutts
Wyciągam przeciwnika na środek ringu i zapinam Omoplata Crossface
Myślę sobie że to już koniec żartów ! Podnoszę oszołomionego Derricka i wyprowadzam trzy silne punche w jego głowę, gdy ten chwieje się na nogach po tych potężnych ciosach nie mam problemu z wyniesieniem go i wykonaniem body press slamu. Przeciwnik który po tych wszystkich moich atakach jest już wyczerpany próbuje z trudem wstać jednak gdy jest już na kolanach inkasuje silne kopnięcie które zwala go z nóg. Widząć że Bateman jest już na skraju przytomności postanawiam to zakończyć. Podnoszę rywala i wykonuję na środku ringu World Strongest Slam po którym z łatwością przypinam nieprzytomnego oponenta.
Mamy WSS.
Derrick masz minute na napisanie : ,,Odrywam bark,,
Odrywam bark .. zmoim netem..
Wątek Zamknięty