Na arenę przy swoim theme wychodzi John Laurinaitis, w towarzystwie Davida Otungi.
John Laurinaitis - Witajcie fani nWU! Już za chwilę będziecie świadkami pojedynku, który zadecyduje o tym, czy Rey Mysterio i David Otunga wezmą udział w Elimination Chamber Matchu. W świetle tego wydarzenia, należy wytłumaczyć jedną, ważną sprawę - United States Championship Match, mający odbyć się na Elimination Chamber... Rey Mysterio nie może wziąć w nim udziału, dlatego też to sam Meksykanin zdecyduje, kto go zastąpi, w wypadku wielkiej wygranej! Zapraszam cię Rey!
John Cena
0/0/1
Last Match:
John Cena vs Edge - lost via pinfall
Season One Achievements:
1x World Heavyweight Champion (Shawn Michaels)
1x Wrestler of the Year (Shawn Michaels)
2x Wrestler of the Month (Shawn Michaels)
1x WWE Divas Champion (AJ Lee)
1x Diva of the Month (AJ Lee)
1x WWE Tag Team Champions (MCMG - as Chris Sabin)
1x Tag Team of the Month (MCMG - as Chris Sabin)
Bragging Rights Cup Winner - Team SD! (Finn Balor)
Wchodzę z mikrofonem...
- hahaah, to miało mnie zniechęcić? Naprawdę myślisz że interesuje mnie US title? Naprawdę? Przecież juz pokonałem wszystkich których miałem pokonać, dominowałem, pobiłem rekordy i zapisałem się na kartach historii jako najwspanialszy mistrz w historii tej organizacji. Teraz pora na coś więcej, na coś co mi się należy! Pas WWE.. Jednakże jeśli ktoś ma decydować o następnym pretendencie do tytuły US to z całym szacunkiem ale nie ty i na pewno ci nieudacznicy z Słowenii? Chorwacji? Rumunii? Gdzie my właściwie jesteśmy? Nie ważne, kogo obchodzi europejskie zadupie <heat.> W każdym razie to ja jako najbardziej dominujący mistrz w historii to ja powinienem wskazać pretendenta do pasa US, a będzie to jedyny zapaśnik jaki był w jakimś tam stopniu mi zagrozić... Bobby Rooode.
John Laurinaitis - Spokojnie Rey, spokojnie. Przecież od początku mówiłem, że to ty wybierzesz sobie zastępce. Chyba, że twoje małe uszka Cziłały tego nie dosłyszały. *Lekki Pop wymieszany z Heat'em*. To nie zmienia faktu, że nie pozwolę sobie, by ktokolwiek tak się do mnie odzywał. *Pop* Na twoim miejscu postarałbym się o wygranie tej walki... W innym wypadku... Coś może pójść nie tak i... pożegnasz się z nWU! *Teraz dość duży pop* Usted entiende, pequeña?!
Johnny uśmiecha się do kamery, po czym macha do publiczności i zostawia osłupiałego Rey'a w ringu!
John Cena
0/0/1
Last Match:
John Cena vs Edge - lost via pinfall
Season One Achievements:
1x World Heavyweight Champion (Shawn Michaels)
1x Wrestler of the Year (Shawn Michaels)
2x Wrestler of the Month (Shawn Michaels)
1x WWE Divas Champion (AJ Lee)
1x Diva of the Month (AJ Lee)
1x WWE Tag Team Champions (MCMG - as Chris Sabin)
1x Tag Team of the Month (MCMG - as Chris Sabin)
Bragging Rights Cup Winner - Team SD! (Finn Balor)