Strony: 1
Wątek Zamknięty
Eee, cos mi sie wydaje ze to nie kontuzja, Daniel boi sie ze mna zmierzyc i dal mi jakiegos jobber'a - pomyslalem. (1) Czas zaczac swoj drugi pojedynek odkad powrocilem, rozgrzewam nadgarstki, nastepnie wyciagam rece do przodu i ruszam!(2) Zaczynam z rywalem od klasycznego klinczy, po jakims czasie nikt nie wygral klinczu, wiec kopnalem rywala z kolana w brzuch co spowodowalo zgiecie Primo.(3) Zaciskam piesc, nastepnie uderzam rywala dwa razy maczugami w plecy.(4) Dwie maczugi wystarczyly aby poslac rywala na mate, gdy rywal lezy to ''przewracam'' go aby lezal na plecach, nastepnie siadam na Primo i zaczynam od serii uderzen w glowe.(5) Uslyszalem jak sedzia mowi zebym przestal, jednak ja tego nie robie co spowodowalo rozpoczecie liczenia.(6) 1..2..3.. wstaje i odchodze od rywala anulujac odliczanie sedziego.(7) Zrobilem trzy kroki do tylu, nastepnie czekam na swego rywala az wstanie.(8) Gdy moj rywal wstal, odrazu pobiegnalem w jego strone, po czym powalilem go Clothesline'm.(9) Gdy rywal lezy, odrazu odbilem sie od lin po czym dolozylem Knee Drop'a prosto w jego glowe!(10) Rywal odrazu chwycil sie za glowe, widac ze taki cios wiele moze zdzialac.(11) Chwytam rywala za reke, nastepnie podnosze go, gdy juz to zrobilem, wykonuje Irish Whip w przeciwlegly naroznik.(12) Gdy rywal stoi oparty przy narozniku, podchodze do niego, nastepnie wykonuje cztery Shoulder Trust'y.(13) Rywal zsunal sie z naroznika, wiec ja cofam sie pare krokow do tylu, nastepnie biegne w siedzacego przy narozniku Primo i kolanem wbijam jego glowe w naroznik.(14) Rywal lezy zamroczony na macie, jest w moim swiecie, tak jak sobie to zaplanowalem tylko ze w moim swiecie mial byc Daniel Bryan.(15) Heel Yeah! - krzyknalem.(16) Publicznosc odrazu nagrodzila mnie heat'em, wtedy na mojej twarzy pojawil sie usmiech.(17) Widzac podnoszacego sie Primo, postanawiam mu pomoc.(18) Gdy juz to zrobilem, odrazu wykonalem Irish Whip na liny.(19) Gdy rywal odbil sie od lin i jest juz przy mnie, odrazu wykonalem Back Body Drop!(20)
Wiem że nadarzyła się dla mnie niepowtarzalna okazja której nie mogę od tak zmarnować. Rozgrzewam się w narożniku czekając przy tym na dźwięk rozpoczynający tą walkę jakim jest...
*GONG*.
Mój rywal od razu ruszył na mnie, wyglądało to jakby chciał uderzyć mnie punchem. Gdy już był on przy mnie i wziął zamach ręką ja wykazałem się ogromnym sprytem i szybkością skulając się i jednocześnie robiąc unik. Zaskoczony Stone Cold odwrócił się ponownie w moją stronę lecz tym razem to wyprowadziłem atak jakim był Chop po którym klatka piersiowa mojego rywala nabrała mocno- czerwonego koloru. To był znak, że legenda wrestlingu odczuła mój cios, to jednak nie da mi zwycięstwa w tej walce a byłem pewny, że mój rywal zaraz odpowie i to jeszcze potężniejszym atakiem. Czujność się opłaciła ponieważ gdy SCSA chciał poczęstować mnie silnym ciosem w twarz ja zablokowałem jego rękę, która miała mnie uderzyć po czym wolną ręką sam wyprowadziłem Punch w groźną twarz Steve'a. Po czymś takim SCSA był lekko zamroczony więc ja wykorzystuję to i dokładam kilkanaście Low Kick'ów, które weteran wrestlingu mocno odczuł. Wiem iż Stone Cold stwarzał by mi mniejsze zagrożenie gdyby znajdował się w pozycji leżącej więc nie czekam i sprowadzam go do parteru przy pomocy Dropkick'a. Niestety pomimo moich starań ten staruszek po chwili znów wstał, jednak ja wiedziałem już co z nim zrobić odbijając się od lin i "wjeżdżając" w oponenta Low Dropkickiem. Gdy SCSA jest na kolanach, j szybko wchodzę na narożnik i kiedy o już całkowicie będzie na nogach, ja wykonuję Diving Crossbody
~Character Card~
Christian
Knee Drop a zaraz za nim efektywny Back Body Drop!!!
Stone Cold na fali!!
Tak, wszystkie ataki pomyslnie mi sie udaly, jest to poczatek walki a juz widze zmeczenie u swego rywala. Widzac podnoszacego sie Primo, odrazu ruszylem w jego strone i odrazu powalilem go Clothesline'm. Rywal, padl na mate po czym szybko wstal. Gdy rywal juz wstal, odrazu kopie go w brzuch po czym czestuje go Vertical Suplex na srodek ringu!
Vertical Suplex po którym Primol ląduje na środku ringu! Stone Cold zapina znaną dźwignię aa więc STF zapięte!
3 szanse dla Primo!
Zdaję sobie sprawę z tej trudnej dla mnie sytuacji. Wiem, że nie mogę się poddać lecz nie widzę innego sposobu jak zagranie nie czysto, więc wgryzam się zębami w dłoń Stone Colda!(UM.Dodger) Ten natychmiast puścił uchwyt. Od razu wstałem i gdy staruch do mnie podszedł wykonałem mu piękną Hurricanrane
~Character Card~
Christian
To zdolność dla różnych kanciarzy, oszustów i ogólnie cheaterów. Dwa w meczu możemy jakimś kantem skontrować cios wykonywany nam przez rywala. Na przykład gdy rywal wykonuje nam finisher, my możemy napisać że uwalniamy się z niego jakimś kantem. Może być to ucieczka z ringu, uderzenie rywala w krocze czy w inny niesportowy sposób. Nie służy do wychodzenia z różnego rodzaju dźwigni. Aby posiadać tą um. trzeba być Heel'em.
2 szanse!
Moja sytuacja jest trudna i wiem, że muszę jak najszybciej zmusić rywala do puszczenia uchwytu, więc zaczynam się wiercić z całych sił. Gdy czuję, że uchwyt jest osłabiony, staram się dosięgnąć pięścią jego głowy i kiedy mi się to wreszcie uda, uderzam z całych sił Stone Colda aż ten mnie puści.
~Character Card~
Christian
Jak ty chcesz się z tego wywiercić? Wiercić itp?
1 szansa!
Primo mdleje!
Sędzia podnosi jego rękę i opuszcza ją powtarzając tą akcję trzy razy! Po czym każe bić w gong!
Spiker: Primo jest niezdolny do walki! Zwycięzcą poprzez poddanie przeciwnika zostaje "STONE COLD" Steve Austin!!!!!!
Wątek Zamknięty
Strony: 1