Strony: 1
Wątek Zamknięty
~Segment na zapleczu:
Chris Jericho & Kevin Owens~
Na wielkim telebimie, umieszczonym na arenie ukazał się obraz z zaplecza, gdzie obiektyw kamery skierował się wprost na posturę K.O. Kanadyjczyk jak zwykle z grobowym wyrazem twarzy przemierzał korytarze backstag'u, aż w końcu natknął się na kolejnego zawodnika z jego kraju. Był nim oczywiście nikt inny jak Chris Jericho, czyli zapaśnik, który stanąć miał u jego boku dzisiejszego wieczoru. Kevin widząc swojego rodaka, wyciągnął ku niemu rękę, krzycząc:
- Chris, zaczekaj chwilę! Nie powiem, że się cieszę, że to właśnie Ty staniesz w moim narożniku w dzisiejszej walce, ale powiedzmy, że nie jestem też aż tak mocno zawiedziony tym faktem. Zawsze mogłem trafić o wiele gorzej... Chyba słyszałeś co ogłosił Triple H?
Chris spojrzał na K.O, przytakując iż zapoznał się ze słowami COO. Jericho nadal nie wiedział o co może chodzić Owens'owi tym bardziej, że to właśnie Chris ma lepsze statystyki, jeśli chodzi o pojedynki, niż sam Kevin.
- To dobrze, że słyszałeś. Powiedzmy, że dzisiaj jako tako współpracujemy, ale jak już doprowadzę nas do zwycięstwa w tej walce, to musisz wiedzieć, że za tydzień porachuje Ci kości. Zgadasz się?
Na twarzy K.O wymalował się szeroki uśmiech, który rozpoczynał się od jednego ucha, a kończył się na drugim. Chris wyraźnie był zniesmaczony pyszałkowatością Kevin'a, ale widać było, że ma jakąś ciętą ripostę na słowa swojego rodaka...
Seth Rollins
8 | 0 | 4
WHC Champion (Cesaro)
IC Champion (Seth Rollins)
"Lazur, piasek, ja i ona, życiem pijani na skałce
I odsłonięte ramiona, jej głowa na mojej klatce"
*Strażnik Parkingu™
Chris Jericho:
Ohh... would you please... Shut the hell up! W ten sposób chcesz kłaść fundamenty pod naszą dzisiejszą współpracę? Przez tak długi czas miałeś we mnie wsparcie, a ja w Tobie, a teraz, kiedy po tak długim czasie dane jest nam znów stanąć ramię w ramię - i to o jaką stawkę! - dla Ciebie najważniejsze jest to, by mi dociąć i pokazać swoją wyższość!? Mam tylko nadzieję, że czubek Twojego nosa nie zasłoni Ci dzisiaj szansy na zrobienie czegoś wielkiego. Nie chciałbym stracić szansy na zdobycie mistrzowskiego tytułu oraz - co równie ważne - pokazania temu Stupid Idiot - Kenny'emu Omedze - gdzie znajduje się jego miejsce w szeregu. Do zobaczenia w ringu. Obyś był w dobrej formie.Offline
Wątek Zamknięty
Strony: 1