Widzę jak Almas w końcu wraca do stójki o własnych siłach, ale nie na długo, pomyślałem i wykonałem Diving Crossbody. Ta akcja sprowokowała publikę do jeszcze większej aktywności, w podzięce uśmiechnąłem się do nich i podniosłem jedną z moich brwi ku niebu... Cien nadal leżał na ziemi, pytalnym wzrokiem ponownie zerknąłem na moich fanów, a oni w mig pojęli i zaczęli skandować: Do It Rocky! Teraz już byłem pewny, że są gotowi na koniec tego marnego widowiska, w którym jedyną wartą do oglądania postacią jestem ja, The Rock. Błyskawicznie zmusiłem oponenta do powstania i potężnym Irish Whip'em wysłałem go na liny, odbija się od nich, a gdy znajduje się w moim zasięgu wchodzę pod jego ciało i z charakterystycznem ruchem nogi wbijam go potężnym Spinebuster'em w matę. Następnie lekceważąco przechodzę nad jego truchłem i stoję centralnie przed jego głową.
The Rock stoi nad nieprzytomnym przeciwnikiem, ale on jeszcze nie skończył, czas zadać ostateczny cios! Z nonszalancją kopnął rękę Alfonsa, żeby była ułożona równo z jego ciałem, po czym ściągnął swój ochraniacz z łokcia i posłał w publikę. Ona odpowiedziała momentalnie, chanty "Rocky, Rocky, Rocky!" wysadziły stadion w San Antonio, a Dwayne Johnson kontynuował swój taniec w kwadratowym pierścieniu, teraz czas na charakterystyczne machanie swoimi rękami, a po nich... Ruszył, niczym pocisk z armaty, odbił się od lin, przeskoczył nad rywalem, odbił po drugiej stronie ringu i dobił przeciwnika People's Elbow'em. To był przysłowiowy gwóźdź do trumny marnego podrabiańca wielkiego The Rock'a i to sam The Rock go upokorzył i pokazał, kto jest prawdziwym mistrzem publiczności, dopełnia tylko formalności lekkim pinem, czekając na dźwięk gongu...
Niespodziewanie doskoczyłem do Rocka, sprzedając mu ,,liścia w twarz".
- Co Ty robisz? Ja miałem to zakończyć, szmaciarzu! Zawsze musi być tak, jak ja chcę! Teraz spotka Cię kara!
Po chwili obaliłem go, wchodząc na trzecią linę i wykonując na nim Holly Wood. Wtedy podszedłem do swojego rywala, spoglądając na niego, podałem mu rękę i pomogłem wstać. Butem przygniotłem twarz Rocka i takim obrazkiem zakończyła się transmisja - nastąpiła przerwa.