Odzyskałem trochę sił, a jednocześnie napsułem trochę krwi mojemu przeciwnikowi, jeśli tylko dam radę utrzymać widoczny stan rzeczy przez najbliższe chwile bardzo zwiększę swoje szanse na końcowe zwycięstwo. W końcu to pierwszy i najlepszy moment na pokazanie, że prawdziwa kanadyjska siła ciągle tkwi w moich mięśniach napędzając je do działania. Tak oto, aby przekonać Amerykanina o mojej wyższości nad nim ponownie podniosłem go na nogi. Szybkie dwa uderzenia w korpus, przejście za plecy i uderzenie w tył głowy a potem już tylko Edge-o-matic. Plan zadziałał skutecznie, a ja mając chwilę wolnego postanowiłem trochę zaryzykować. Miz leżał nie daleko jednego z narożników, podniosłem go więc i zaprowadziłem do narożnika, gdzie po wrzuceniu go tam zacząłem go okopywać w rogu ringu, mocne kopnięcia lądowały na ciele Mizanina który zsuwał się pod liny. Wtedy to szarpnąłem go za głowę, wszedłem na trzecią line i wykonałem Tornado DDT. Jednak jakby tego było mało momentalnie stanąłem na nogach i złapałem rywala za głowę. Uniosłem go lekko nie podnosząc go po czym zdecydowałem się na Snap Suplex. Po takiej serii Miz z pewnością przestał być tak pewnym siebie i irytującym dupkiem.
Achievements
1 x United States Champion
2 x WWE Champion
nWU Awards 2015: Player of the Year
3 x Intercontinental Champion
7 lat bez zmiany postaci - Christian
Kolej rzeczy prezentuje się następująco: Christian poczuł, że jest na fali, dlatego dwa kopniaki w korpus, następnie uderzenie w tył głowy, aby wszystko skwitować wspaniałym Edge-o-matickiem! Kapitan Charyzma postanowił zaryzykować i bezapelacyjnie mu się to udało, bowiem Tornado DDT znalazło swoje miejsce w walce. Christian oddychał szybko, dzięki czemu zmęczył się. Chciał wykonać Snap Suplex, aczkolwiek udało mu się to? Nie wiadomo, bowiem Miz może coś w tej chwili zrobić!
Sedol - 2pkt / The Miz / OBRAŻENIA: Minimalne [5] [Głowa - 5 (Edge-o-matic jak dla mnie też zalicza się do obrażeń głowy) ] / ZMĘCZENIE: Zadyszka
Spajk - 0pkt / Christian / OBRAŻENIA: Minimalne [5] [Głowa - 1, Korpus - 4 ] / ZMĘCZENIE: BRAK
Seth Rollins
8 | 0 | 4
WHC Champion (Cesaro)
IC Champion (Seth Rollins)
"Lazur, piasek, ja i ona, życiem pijani na skałce
I odsłonięte ramiona, jej głowa na mojej klatce"
Cholerny Kanadyjczyk... Jak on w ogóle zdołał mną tak zamiatać? Przecież ja jestem niesamowity, nie mogę robić takich karygodnych błędów, mogę przez to stracić wszystko, ale ja zawsze wygrywam! Więc czas wreszcie zacisnąć pięści! Christian trzyma mnie, i już za moment będzie wykonywał prawdopodobnie standardową akcję o nazwie suplex. Gdy już prawie chciał wykonać ów akcję ja włożyłem dolną kończynę między jego nogi, jednocześnie blokując przerzucenie mnie. Szybko zdjąłem jego rękę z mojego karku, a następnie zwinnym ruchem jego łapę narzuciłem na swój kark, co zakończone zostało pięknym Snap Suplexem na Christianie!
Achievements of Sedol:
● WWE Tag Team Title (with Arin) [season 1]
● NXT Championship (05.08.2013 - 25.08.2013) [season 1]
● United States Championship (30.09.2013 - 27.10.2013) [season 1]
● #1 Contender for WWE World Heavyweight Championship [season 2]
Udane! Christian i The Miz padli na matę lekko zdyszani. Mick poczuł dość mocne kołowanie w głowie i nie był w stanie przejąć inicjatywy. Zapraszam was do Krótkiego KŁ na 270 słów z jedną akcją z MS.
Sedol, drobna rada - nie mieszaj narracji z czasu przeszłego na teraźniejszy. Zwracam uwagę, bo znalazłem jedno takie zdanie. Popełnisz taki błąd jeszcze raz i będą konsekwencje.
Sedol - 2pkt / The Miz / OBRAŻENIA: Minimalne [5] [Głowa - 5] / ZMĘCZENIE: Zadyszka
Spajk - 0pkt / Christian / OBRAŻENIA: Minimalne [6] [Głowa - 1, Korpus - 5 ] / ZMĘCZENIE: Zadyszka
Ostatnio edytowany przez Haris88 (2016-11-05 23:22:43)
03.05.2015 - 09.07.2020
Nie osiągnąłem nic
Wreszcie zaprzestałem ofensywę tego półgłówka... Kim on w ogóle jest by tak mną sponiewierać na oczach mej przepięknej Maryse? Nie pozwolę by ktokolwiek miał mnie tak omieszać, jeszcze przy niej! Jestemy parą niesamowitych, zawsze wygrywamy, teraz nie będzie inaczej!
Zacisnąłem raz jeszcze pięci, zagryzłem dolną wargę, po czym żwawym ruchem powstałem. Po chwili w pionie znajdował się również William. Po co mu to było? Piekło się od tej chwili dla niego zaczynało.
"Because I'm The Miz and I'm Awesome!"- Wykrzyczałem co spowodowało donośną salwę gwizdów. To tylko wywołało u mnie szczęcie budząc endorfiny, lecz po chwili gdy spojrzałem się na adwersarza to sytuacja zmieniła się o 180 stopni. Moja wciekłoć osiągnęła apogeum. Rzuciłem się na Christiana w totalnym amoku. Pięciami obrywał od ud po samą głowę. Dźwięki bólu były tak strasznie przyjemne, niemalże płakał, istna muzyka dla moich uszu. Ale czego miałem się po nim spodziewać? Jest zwykłym szczurem, jeśli coś wygrywa to przy pomocy szczęścia. Huśtawkę myśli było czas zakończyć i wrócić do dalszego ataku. Po kilku sekundach Reso leżał na macie po niesamowitym Flapjack'u! Na hali znów wybuchły wszelakie gwizdy, niby kakofoniczne, ale jednocześnie przepiękne. Nienawidzą mnie, ale czy to źle? Nie potrzebna mi banda szarej masy wydzierająca me imię wniebogłosy. Wystarczy mi moja blond włosa nimfa. Tylko ona się liczy, a no i oczywiście zwycięstwa, bo klęska nie wchodzi grę, dlatego też i dzisiaj, w tak ważny dla nas dzień zdobędę pierwszy triumf!
"Szykuj się frajerze, to dopiero początek!"
Ostatnio edytowany przez Sedol (2016-11-06 20:29:24)
Achievements of Sedol:
Niewątpliwie Miz posiadał w sobie coś co czyniło go "Awesome", a moim największym błędem było to jak późno sobie to uświadomiłem. Nawet najbardziej doświadczony zawodnik da się kiedyś ponieść emocjom i zlekceważy przeciwnika - to jedyna wymówka jaką aktualnie posiadam. I tak oto dochodzę do momentu, w którym systematycznie wyciągane przeze mnie wnioski dokądś mnie zaprowadziły. Na moją niekorzyść miejsce w które dałem się sam sobie zaprowadzić oznaczone jest tabliczką ślepej uliczki, z której teoretycznie nie ma już wyjścia. Znaczyło by to, że nieudanym początkiem praktycznie przegrałem sobie całą walkę. Gdybym był kimś normalnym właśnie tak by sie działo, lecz przez wszystkie lata dałem się poznać jako ktoś wychodzący z szablonów, jako ktoś inny niż wszyscy. Ja, jako Kapitan Charyzma jestem jedyną osobą, która zawsze odnajdzie właściwą drogę, a dzieje się tak przez pewne światełko w tunelu, jeden wielki płomyczek który zawsze mnie prowadzi. Po latach obserwacji dowiedziałem się, iż to tylko moi fani są w stanie dać mi nadzieję i wskazać drogę. To właśnie ich muszę się dziś posłuchać aby odnaleźć szczęście. A jedyne czego dzisiaj chcieli to cierpienie podłego Amerykanina. Nie mogę pozostać głuchy na takie żądania, czas zaatakować....
Podniosłem się z maty i wyprostowałem swoją postawę, wyglądając niczym pomnik wielkiego bohatera. Tak się też czuję - jak wielki bohater. Teraz już tylko zostało mi to udowodnić. W taki sposób ruszyłem na rywala, przecinając powietrze miałem w głowie plan, który był genialny w swojej prostocie. Zamarkowałem szybkie uderzenie w biegu po czym zatrzymałem się i odsłoniętego rywala zaatakowałem Back Heel Kickiem. Wrzawa na trybunach i smutna twarz partnerki Amerykanina, to jest mój żywioł....
Achievements
2 x WWE Champion
U Sedola znalazłem sporo literówek, parę przecinków niepotrzebnych. U Spajka zatem brakowało paru przecinków, a słowo „Znaczyło by” piszemy razem, nie oddzielnie Ogólnie post Spajka bardziej mnie przekonuje, choć oba teksty były prawie na tym samym poziomie.
Sedol - 2pkt / The Miz / OBRAŻENIA: Minimalne [6] [Głowa - 6] / ZMĘCZENIE: Zadyszka
Spajk - 1pkt / Christian / OBRAŻENIA: Minimalne [6] [Głowa - 1, Korpus - 5 ] / ZMĘCZENIE: Zadyszka
N W U A C H I E V E M E N T S
1x United States Champion (CM Punk)
1x WWE World Heavyweight Champion (CM Punk)
nWU Hall of Famer
Graphic of the Year 2016
Odwołuję się.
Czemu? Już tłumaczę. Bowiem to jest Kto ładniej, a nie opis sytuacji, oraz sama opinia mnie nie przekonuje. A właśnie! Chciałbym wytłumaczyć coś na temat tych literówek. Polskie znaki mi się jebią na kompie. Piszę normalnie, a i tak polskie znaki znikają po wysłaniu postu...
Ostatnio edytowany przez Sedol (2016-11-07 18:13:51)
Achievements of Sedol:
Podtrzymuję decyzje. Mimo, że Sedol napisał naprawdę fajny post to Spajk napisał jeszcze lepszy. Po prostu płynniej się go czytało i nieco lepiej - co chyba jest jakimś takim podstawowym czynnikiem.
Lio Rush
1# United States Champion (Lio Rush)
1# United Kingdom Champion (AJ Styles)
1:1, Kanada wyrównuje. Teraz posiadając inicjatywę mam okazję do wypracowania sobie nie małej przewagi i posłanie Miza tam skąd przyszedł. Jakże cudowne to było, przeciwnik leżał teraz na macie, a wszyscy zebrani wokół chcieli jak najbardziej napawać się tym momentem. Ja jestem jednak zdania, że muszę zrobić coś jeszcze, doprowadzić do lepszego uczucia - uczucia wygranej. W tym celu podszedłem do rywala i podniosłem go. Gdy obaj staliśmy na przeciw siebie przeciwnik oberwał parę uderzeń w twarz, a następnie w korpus. Zaraz po tym posłałem go na liny, a gdy wracał nadział się na Scoop Powerslam. Byłem na fali, musiałem teraz tylko to utrzymać. Nie zwlekając wspiąłem się na narożnik, nadszedł czas na odrobinę ryzyka, w tym celu wyskoczyłem i wykonałem Diving Guillitione Legdrop. Który tylko dobił rywala, lecz nie był zakończeniem serii ataków. Tym bowiem okazał się wykonany po chwili Back Suplex. W taki sposób doświadczenie wygrywa nad młodością, jeśli tylko to utrzymam dopnę swego.
Achievements
2 x WWE Champion
Płyń dalej Spajku
Sedol - 2pkt / The Miz / OBRAŻENIA: Średnie [9] [Głowa - 7, Plecy - 2] / ZMĘCZENIE: Zadyszka
Spajk - 1pkt / Christian / OBRAŻENIA: Minimalne [6] [Głowa - 1, Korpus - 5 ] / ZMĘCZENIE: Zadyszka
»
Bobby Roode
» Record:
Bobby Roode: 0/0/1
» Last Match:
CM Punk & AJ Styles: def. Bobby Roode & Tyler Breeze
Maryse bezradnie mogła przyglądać się jak Miz po raz kolejny ląduje macie przy akompaniamencie braw ze strony moich fanów. Taka sytuacja jak najbardziej mi odpowiadała ponieważ oznaczała coraz większą przewagę i wprowadzała zamieszanie w plan mojego przeciwnika. Jednak jest jeszcze rzecz, która uszczęśliwiłaby mnie bardziej - widok Miza padającego na kolanach po porażce. Aby do tego doprowadzić ponownie szarpnąłem rywala na nogi, zadałem kilka uderzeń w korpus po czym złapałem w odpowiedni uchwyt i rzuciłem nim jak lalką za sprawą Snap Suplex. Po tej akcji mogłem złapać chwilę oddechu, odpocząłem i przemyślałem kolejne akcje. To się nie mogło nie udać, Miz był już mi podany jak na tacy, zostało mi to odpowiednio przygotować. Gdy Mike podnosił się już na nogi zaszedłem go od tyłu sprzedając mocne kopnięcie w plecy po czym powalając go Russian Leg Sweepem z którego momentalnie przeszedłem do Cloverleaf na środku ringu, teraz nikt nie mógł mu pomóc.
Achievements
2 x WWE Champion
Sedol - 2pkt / The Miz / OBRAŻENIA: Średnie [10] [Głowa - 7, Plecy - 4] / ZMĘCZENIE: Zadyszka
Sub na plecy bardziej niż na bardziej obitą głowę, dlatego 3 szanse dla Miza!
Lio Rush
Kurwa, cišgle prowadzi, nie może to tak wyglšdać. Nie wierzę, że to tak wyglšda, przecież ja jestem niesamowity, a dostaję od zwykłego miecia pochodzšcego w dodatku z Kanady. Ja, WIELKI THE MIZ muszę wygrać i nie obchodzi mnie za jakš to cenę! Dwignię mi serio silnš zapišł, czuję, że nie ucišgnę tak długo, muszę co zrobić! Już wiem! Po prostu używajšc swojej większej masy oraz siły, z wszystkich sił przeturlałem się na plecy. Udało się!
Achievements of Sedol:
Może Miz nie ma dużej przewagi fizycznej, ale jakąś tam ma, dlatego zaliczę to dość proste i pisane po kaszubsku wyjście XD
W walce Drew vs. Eric już jako 2 KM został podyktowane kończące KŁ, dlatego tutaj jako 3 KM zróbmy już kończące KŁ na max. 350 słów. za 2 pkt., dlatego wygrany wiadomo wygrywa pojedynek
Lio Rush