Opener Segment:
Drew McIntyre
Seth Rollins
8 | 0 | 4
WHC Champion (Cesaro)
IC Champion (Seth Rollins)
"Lazur, piasek, ja i ona, życiem pijani na skałce
I odsłonięte ramiona, jej głowa na mojej klatce"
- Ladies and Gentlemen please give a warm welcome to Drew McIntyre.
A oto i on - powracający do WWE samozwańczy wybraniec - Drew McIntyre. Szkot powoli przeszedł się wzdłuż rampy. Zatrzymał się na jej końcu i popatrzył w publiczność. Przez chwilę stał niczym posąg. Z jego twarzy nie można było wyczytać żadnej miny, dopiero po pewnym czasie na jego twarzy pojawił się delikatny uśmiech. Na moment spuścił głowę po czym triumfalnie rozłożył szeroko ręce i wydarł się ile miał sił w płucach.
Następnie zszedł z rampy i powolnym krokiem udał się na ring. Gdzie niemal od razu poprosił o mikrofon. Publiczność głośno chantowała swojego ulubieńca.
- Jeżeli ktokolwiek z was pomyślał, że ta część historii tej federacji sygnowana moim imieniem się zakończyła to jesteście w dużym błędzie. Mam tu jeszcze parę rzeczy do zdobycia. Panie i panowie... Drew McIntyre powrócił,
Publiczność zareagowała na tę wieść bardzo entuzjastycznie.
- Przez ostatnie pół roku wyczekiwałem dnia w którym w końcu powrócę i udowodnię, że nie bez powodu byłem mistrzem wagi ciężkiej. Każdego dnia intensywnie trenowałem, by stać się jeszcze silniejszym i ten dzień w końcu nadszedł. Wypoczęty oraz jeszcze silniejszy przybyłem tutaj - na Monday Night Raw - aby skopać kilka paskudnych tyłków.
Drew wskazał palcem na siebie i podszedł bliżej liny.
- Jestem wybrańcem. Jestem najlepszy w tym co robię i udowodnię każdemu, że tak jest. Moja droga do tej federacji zawsze była trudna i gdy w końcu znalazłem się na szczycie wszystko jakby zaprzysięgło się przeciwko mnie. Kontuzja zmusiła mnie do zawieszenia na kołek butów. Pół roku temu runął cały mój świat. Pocieszałem się jednak jednym - wiedziałem, że to tylko wzmocni mój charakter. Prawdziwego wojownika nic bowiem nie złamie, nic nie zatrzyma. Każda kolejna trudność czyniła mnie coraz silniejszym. Jestem barbarzyńcą, łaknąć walki i krwi swych ofiar. Dusiłem się... .
McIntyre delikatnie zaśmiał się pod nosem.
- Teraz nadszedł czas, aby wojownik został królem Monday Night Raw.
Wybraniec rzucił mikrofon na ziemię po czym padł na matę i wyturlał się pod dolną linę. Chwilę pochantował wokół ringu, a następnie udał się na zaplecze.
» Otis:
» Achievements:
- 1x WWE United States Championship - 1 x Otis (current)
- 1x WWE Intercontinental Championship - 1 x Kane (111 days)
-1x WWE United Kingdom Championship - 1 x Kane (7 day, last)
Vintage nWU
- 2x WWE Championship - 1 x CM Punk(91 days) 1 x The Miz(21 days)
- 2 x World Heavyweight Championship - 1 x Drew McIntyre (57 days) 1 x The Brian Kendrick (20 days)
- SmackDown Money in the Bank - 1 x The Brian Kendrick