Mamy 24 h, zatem dalej Gail !!!
»
Bobby Roode
» Record:
Bobby Roode: 0/0/1
» Last Match:
CM Punk & AJ Styles: def. Bobby Roode & Tyler Breeze
STIL LIFE ZAPIĘTE!!! 2 SZANSE!
»
Bobby Roode
» Record:
» Last Match:
Gość
Mając przewagę na początku walki straciłam ją w dosyć banalny sposób na dodatek Gail próbuje teraz mnie poddać. Na pewno jej się to nie uda. Próbuje przemyśleć najłatwiejszy sposób na wyjście i tylko jedna myśl przychodzi mi do głowy. Mianowicie Koreanka swój pośladek trzymała bardzo blisko moich ust więc najsilniej jak potrafiłam ugryzłam ją w pośladek. Gail nie wytrzymała bólu i była zmuszona do puszczenia submissionu
Nole, po pierwsze jak Brie wykręciłaby tak szyję, aby się odwrócić i ją capnąć? Wrong. Po drugie, jak się somyślam Gail ma spodenki lub inne coś, co jest na tyle grube, że nie poczułaby mlaśnięcia Brie. Second wrong.
Nie zaliczone. 1 Szansa. 15 sekund fabularnie
»
Bobby Roode
» Record:
» Last Match:
Gość
Pierwsza próba wyjścia z dźwigni zakończyła się fiaskiem. Ale mam już kolejny plan w zanadrzu. Nie mogę ruszać głową gdyż noga Gail mi ją blokuje dlatego też wykorzystuje wolną rękę i chwytam nią nogę Gail. I z całej sił wypycham ją do góry i w tym momencie wykorzystałem możliwość ruszenia głową więc okręcam głowę. Gdy już okręciłem głowę szybkim i bolesnym ruchem ugryzłam Gail w jej pośladek.
TAP OUT!
MADZIAFAKA.
Gail Łin