Strony: 1
Wątek Zamknięty
Normal Match
VS
5.The Miz vs Deadpool
» Otis:
» Achievements:
- 1x WWE United States Championship - 1 x Otis (current)
- 1x WWE Intercontinental Championship - 1 x Kane (111 days)
-1x WWE United Kingdom Championship - 1 x Kane (7 day, last)
Vintage nWU
- 2x WWE Championship - 1 x CM Punk(91 days) 1 x The Miz(21 days)
- 2 x World Heavyweight Championship - 1 x Drew McIntyre (57 days) 1 x The Brian Kendrick (20 days)
- SmackDown Money in the Bank - 1 x The Brian Kendrick
Prosze o wyznaczenie terminu walki.
Właśnie też Cię nie umie złapać .. Mi by pasowało jutro ok. 18.
Przestań sobie nabijać posty!
Termin walki: Jutro na 18.00 !
Macie obydwoje być, jak mnie nie będzie poproście kogoś innego o sędziowanie.
Kliknij w powyższy obrazek, aby zobaczyć moją Kartę Postaci.
» Rekord :
• 2 - 0 - 0
» Last Fight :
• SCSA def. Edge - Normal Match
» Moves :
• "Stone Cold" Stunner
• Delayed Spinebuster, Texas Piledriver
• Boston Crab
• Back Body Drop, Gutwrench Suplex, Hollywood and Vine, Lou Thez Press, Mudhole Stomp,
Pointed Elbow Drop, Powerbomb, Stun Gun, Suplex, Superplex, Swinging Neckbreaker
Wchodzę przy "I Came To Play"
Kiedy zabrzmiał Gong, powoli podchodzę do mojego przeciwnika. Wolę mieć się na baczności i co chwilę zerkam na rampę. Ale teraz skupiłem się na moim opponencie. Zaskakując mojego przeciwnika wskakuje mu na klatę i okładam go całą serią punchów w twarz. Przeciwnik oczywiście przewraca się i teraz okładam go w parterze. Wstaje i powoli krąże wokół mojego przeciwnika. Gdy mój przeciwnik powoli się zbiera i zaczyna wstawać ja nie daje mu takiej szansy wychodząc z całą serią kicków w klatkę piersiową, co znacznie widzę osłabia mojego przeciwnika. Jednak sędzia odciąga mnie od The Miza. Stoję przez chwilę w moim narożniku kiwając łapką na zaproszenie dla mojego opponenta. Powoli do niego podchodzę, jeszcze jedno kopnięcie w twarz i go podnoszę. Irish Whip do narożnika, jednak gdy chce upaść, Ja go łapię i z całej siły wbijam jego głowę w narożnik. Jednak jeszcze nie pozwalam mu upaść, dopiero teraz wbijam go Drop Kickiem w narożnik, a on upada na matę. Ja wchodzę na narożnik i oczywiście tauntuje. Lecz z narożnika patrzę chytrym wzrokiem na mojego przeciwnika. Na nic nie czekając z narożnika zeskakuje prosto na liny. Popatrzyłem znacząco na publiczność. Po chwili zrobiłem zamach i wykonuje Arabian Press. Powoli wstaje z obolałym brzuchem. Unoszę rękę do góry na znak dominowania nad moim przeciwnikiem. Siadam do mojego narożnika obmyślając kolejny ruch.
Miz musi napisać posta do 21:00, dnia 20.09. Inaczej zwycięża Deadpool poprzez DQ
Streak:
0/0/0
Last Match:
vs
Osiągnięcia:
-> Wygranie walki przez Headlock
-> x1 Intercontinental Champion
"Kto z was nie czuje się na siłach, aby w drugiej połowie meczu wydać z siebie wszystkie siły dla zmazania hańby, jaka w tej chwili wisi nad nami – to niech lepiej nie wychodzi na boisko.[...] Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw, czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuście tego, aby ludzie uznali was za niegodnych podania ręki."
Wątek Zamknięty
Strony: 1