Strony: 1
Wątek Zamknięty
Tutaj odbędzie się segment R-Trutha i #2 contendera.
» Otis:
» Achievements:
- 1x WWE United States Championship - 1 x Otis (current)
- 1x WWE Intercontinental Championship - 1 x Kane (111 days)
-1x WWE United Kingdom Championship - 1 x Kane (7 day, last)
Vintage nWU
- 2x WWE Championship - 1 x CM Punk(91 days) 1 x The Miz(21 days)
- 2 x World Heavyweight Championship - 1 x Drew McIntyre (57 days) 1 x The Brian Kendrick (20 days)
- SmackDown Money in the Bank - 1 x The Brian Kendrick
-The Truth, Shall Set Your Free..
Curt stoi na rampie. Nagle ja wychodzę. Z mikrofonem. Patrzę się z uśmiechem na Curta
-Ha. Ha. Ha...
Buczenie na arenie
-Kogo my tu mamy... Pewnego przegranego... Jimmy'emu się to nie podoba... Jimmy sądzi, że jesteś brzydki... Jimmy sądzi, że chcesz być wielki, nie podoba mi się to! Ale znając je*ane WWE da Ci push na ten pas, wygrasz go i będzie ciekawy feud... Nie ma mowy! Może i masz zadatki na pas... Ale tutaj liczą się umiejętności. Tak to prawda, miałem szczęście podczas tamtej walki. Ale tym razem je*any sędzia za jedno je*ane oszustwo, nie będzie mógł chodzić! A Ty... Ty skończysz bez pasa... Na zawsze! Dlaczego? Bo Ja, R-Truth gdy tylko zdobędę pas US... Zostanę ALUMNI! Tak, jeśli będziesz chciał walczyć o pas... Nie, jeśli ktokolwiek będzie chciał walczyć o pas, będzie musiał podpisać ze mną kontrakt....Więc na Night of Champions... Wiesz co? Dokończył bym to zdanie, ale teraz wolę skopać Ci dupsko!
Buczenie. Wbiegłem na rywala atakując Go mikrofonem. Podniosłem Go i wykonałem [F]Axe Kick! Buczenie było ogromne. Popatrzyłem na rywala leżącego na rampie. Wziąłem mikrofon
Więc na Night of Champions zdobędę pas US!!
Naplułem jeszcze na Curta i wyszedłem z hali przy moim theme
Wątek Zamknięty
Strony: 1