Strony: 1
Wątek Zamknięty
~Segment w ringu
Promo CM Punka~
Na arenie rozbrzmiewa "This Fire Burns", a na stage'u pojawia się nie kto inny, tylko najlepszy syn miasta Chicago, jedyny i niepowtarzalny - CM Punk. Przywódca ruchu Straight Edge zmierzał spokojnym i zadziornym krokiem w stronę ringu, mając na twarzy złowieszczy uśmieszek. Wchodząc jeszcze do kwadratowego pierścienia sięgnął po mikrofon i rozpoczął speech:
"Witajcie ludzie! Jakże miło jest gościć w waszym pięknym i malowniczym Louisville! <cheer> Żartowałem, nigdy nie dorównacie w żadnym stopniu Chicago.<spory heat> Dobra, wystarczy tej farsy, bo nad beznadziejnością waszego miasta można rozwodzić się godzinami, aż wyjdzie z tego kilkunastostronicowa rozprawa. Jak jednak wiadomo, przyjemność byłaby z tego równie wielka, co z kopania leżącego, czyli znikoma. <narastający heel heat> Przyszedłem tu ogłosić inną radosną nowinę, która odmieni wasze żałosne i nieczyste życia. Grono creative teamu w końcu doceniło moje starania i zostałem nagrodzony pewnym miejscem w walce o walizkę money in the bank na następnym PPV! Triple H wraz ze Stephanie stwierdzili, że taka gwiazda jak ja nie powinna się męczyć jakimś meczem kwalifikacyjnym z kimś nisko postawionym w karcie. Zapewniam, że wygram to starcie i zgarnę walizkę, bez względu na to kto będzie moim rywalem. Czy to będzie Braun Strowman, Seth Rollins, Cody Rhodes, Tomasso Ciampa, a może nawet Kane - nie ma dla mnie żadnego znaczenia. Wygram to starcie, zgarnę walizkę i zostanę najlepszym mistrzem WWE w historii tej federacji. Popatrzcie żałośni ludzie, tak się osiąga rzeczy wielkie. Wystarczy wyrzec się prymitywnych pobudek i popędów, a wtedy można do czegoś dojść. W moich żyłach płynie czysta, niczym nieskalana krew. Jestem pewien, że któregoś dnia moja idea rozświetli wasze nędzne byty pogrążone w mroku...
*Wtedy speech CM Punka przerwał pewien theme song*
~CM Punk~
Achievements:
» 1x WWE Championship (as CM Punk - 83 days)
» 1x World Heavyweight Championship (as David Otunga)
(The longest reigning champion - 86 days)
» 2x Money In The Bank Briefcase
(1x as CM Punk, 1x as David Otunga)
» 1x 2nd Bragging Rights Cup Winner
» 1x Wrestler of the month (June 2013)
» Champion of the Year
(nWU Slammy Award 2013)
Na arenie w Louisville zaczął grać utwór znany doskonale wszystkim. Do ringu zmierza „The Best Damn Pro Wrestler on the Planet” - Adam Cole. Zawodnik zdecydowanie chce namieszać w planach Punka, który chciał przedstawić swoje promo odnośnie walki o walizkę MiTB. Kontrowersyjny zawodnik pojawił się na rampie i po krótkim wstępie, ruszył w kierunku ringu z mikrofonem w dłoni...
- Och tak Punk, zdecydowanie tak! Na pewno wszyscy zebraliśmy się w tym miejscu, aby słuchać o tym, jak głęboko musisz wchodzić w dupę Triple H'a oraz Stephanie, aby osiągnąć cele, które sobie postawiłeś. Naprawdę stary, jesteś niesamowitym wojownikiem. <cheer> Zawsze zastanawiałem się jak smakuje dupa McMahonów i w końcu znam kogoś, kto jest w stanie mi odpowiedzieć na to pytanie, dziękuję Ci za to, naprawdę. <na twarzy Adama pojawił się malowniczy uśmiech, a fani nagrodzili to dużym cheerem> Zastanawiam się tylko nad tym, czy Hunter nie jest zbyt zazdrosny, krążą przecież słuchy, że trudniej jest otworzyć puszkę z piwem aniżeli majtki Steph, w końcu jak widać jesteś tego kolejnym przykładem. Obrażasz Louisville, a ono wcale tak bardzo nie różni się od twojego żałosnego Chicago w którym psy szczekają dupami, ale jak dowiedzieliśmy się przed chwilą, w kwestii tylnej części ludzkiego ciała jesteś bezsprzecznie znawcą. <słowa Adama fani nagrodzili sporym heatem> Te miejsca są tak samo żałosne i nawet puszczalska Miley Cyrus uprawiając seks w srodku tego ringu nie podniosłaby oglądalności. I wiesz co? w tym momencie pojawiam się Ja - osoba, która jest marketingowym objawieniem, złotą rybką zapychającą kieszeń twojego nowego teścia, brudnymi pieniędzmi tych wszystkich brudnych ludzi. <Adam puszcza oczko w kierunku Punka> Jestem totalnym numerem jeden w WWE. Jestem zawodnikiem, który przy mikrofonie potrafi zabić Chrisa Jericho, a umiejętności ringowe posiada większe niż chociażby AJ Styles. Jestem połączeniem kilku stylów wszystkich kretynów przemieszczających się MOIMI korytarzami po zapleczu. Jestem Najlepszy na Świecie i nikt nie ma wystarczająco argumentów, aby temu zaprzeczyć. Prawda? <arena zaczęła skandować "Adam sucks!"> Hej, Punk. Spójrz na mnie. Wiem co teraz chodzi Ci po głowie. Patrzysz tu i myślisz sobie, jak bardzo chciałbyś skopać mój tyłek, mam rację? <Adam nie pozwolił mu nawet odpowiedzieć> Wiesz, że nie miałem nawet zamiaru tu wychodzić? Chciałem siedzieć na zapleczu i patrzeć jak robisz z siebie kretyna, ciesząc się czymś, co i tak Ci sprzątnę sprzed nosa, bo...
Wypowiedź Adama została przerwana poprzez theme, bardzo dobrze znane wszystkim fanom zgromadzonym na arenie...
Here Comes The Money!
Na arenie rozbrzmiał znany wszystkim theme song i na stage'u pojawił się generalny menadżer Raw - Shane McMahon! Jego obecność wywołała spory cheer wśród widowni. Poczekał moment na to, aż publiczność nacieszy się jego nagłą obecnością. Gdy kilka chwil minęło sięgnął po mikrofon i rozpoczął speech:
- Witajcie ponowie, Louisville! Jak wam mija wieczór? Mam nadzieję, że wspaniale! Co my tutaj mamy? Gratulacje Punk, ostatnio wyjątkowo dobrą dyspozycją dowiodłeś, że jesteś świetnym wrestlerem i jedną z czołowych postaci naszej federacji. W moim odczuciu pewny spot w walce o walizkę Money in the Bank jest trochę zbyt wysoką nagrodą. Niestety, władzę muszę dzielić z pozostałymi członkami mojej rodziny... Post factum i tak nic na to nie poradzę. Mogę za to dokonać czego innego! *Shane spojrzał na Adama Cole'a* Adamie, jesteś wyszczekany, trzeba Ci to przyznać. Masz na pewno spore ego, Twoje wysokie mniemanie o sobie być może kiedyś Cię do czegoś zaprowadzi. Takich pewnych siebie ludzi nam trzeba! Niemniej jednak niczego jeszcze nie pokazałeś. Publika zdążyła póki co poznać Cię ze strony egocentryka i pyszałka, który rzuca pustymi frazesami. Najwyższy czas zapracować na swoją pozycję! *Shane nieco cwaniacko się uśmiechnął* Mam dla was panowie uczciwą propozycję! Ustalam starcie między wami - tu i teraz! <publika głośno zacheerowała> Adam, jeśli rzeczywiście jesteś tak doskonały, a wręcz, "najlepszy na świecie", jak mówisz, to pokonanie CM Punka powinno ci się udać! Jeżeli potwierdzisz swoje słowa, w nagrodę, tak jak i Punk, zgarniesz gwarantowany udział w starciu o walizkę Money in the Bank! A Ty Punk, jeśli uważasz, że jesteś taką gwiazdą czystej krwi, jak mówisz, to z przyjemnością powinieneś chcieć utrzeć nosa Cole'owi, który kwestionuje Twoją pozycję w WWE! Czyli wszystko jasne? To w takim razie życzę wam powodzenia!
*na arenie rozbrzmiał theme song Here Comes The Money, a zadowolony Shane udał się w stronę backstage'u*
~CM Punk~
Achievements:
» 1x WWE Championship (as CM Punk - 83 days)
» 1x World Heavyweight Championship (as David Otunga)
(The longest reigning champion - 86 days)
» 2x Money In The Bank Briefcase
(1x as CM Punk, 1x as David Otunga)
» 1x 2nd Bragging Rights Cup Winner
» 1x Wrestler of the month (June 2013)
» Champion of the Year
(nWU Slammy Award 2013)
Wątek Zamknięty
Strony: 1